kipage futás

2013.05.25 Szombat, 13:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:13:00

Távolság

3 km

Tempó

04:20 p/km (13.85 km/h)

Edzésleírás

Bomba lendülettel kezdtem a futást, 4:40 körüli ezrekkel. Az első kör végéig minden rendben ment, sőt inkább 3kmig minden rendben ment, de aztán jött a krakk. Első lépésnél kis pattanás, majd a másodiknál durr a fájdalom. Azonnal meg és ki is álltam a versenyből. Nem birtam ráállni a jobb lábamra. Aztán levettem a rajtszámom és visszabotorkáltam a célba. Ott megmutattam a mentőknek, mondták izomszakadás, menjek gyúrassam le. Na a gyúró aztán úgy megdolgozta, azt mondta nincs elszakadva, csak meghúzódhatott vagy a hideg, vagy az elhasznált cipő miatt. Annyira értette a szakmát, hogy el tudta különíteni a fájó rostokat,  éreztem ahogy a sérült rostokat az ujjaival rázta. Első körben baromira fájt de most már sokkal jobb. Sajnáltam az újabb sérülést, de úgy látszik ez egy ilyen szezon. Két verseny két sérülés. Igaz a Maratonman-t még végigvánszorogtam a sérült bal forgóval, de itt nem kockáztattam. Most pihentetés ezerrel, de tartok tőle hogy a füredi rövidtávot is ki kell majd hagynom pedig ezt a versenyt nagyon vártam a balatoni úszás miatt :(

 

 

Vasárnap aztán felkelve láttam hogy baromira zuhog az eső így a kiállásban annyi vígaszt találtam, hogy szakadó esőben valószínűleg épen sem álltam volna rajthoz a mai középtávon. Így hogy nem az orfűiek kapták az OB rendezés jogát meglehetősen családias jellegű volt a verseny jó ha 50 induló volt össz-vissz. a reggeli zuhéban azért kimentünk megnézni a depót, jó ha 15en depóztak be fél órával a rajt előtt. Vagy lehet a többiek az utolsó másodpercig szárazon próbáltak maradni. Hazafelé aztán azon gondolkodtunk, vajon ennyire fanatikusak a hazai indulók, hogy szakadó esőben is rajthoz állnak, vagy a kalandvágy, vagy csak a "szarrágás" hogy ha már itt vagyok és befizettem a nevezési díjat elindulok kerül amibe kerül motiválhatja ilyenkor az indulókat? Hiszen itt egy pocsoly ami mondjuk eltakar egy kátyút belehajt valaki és kész is a baj. Leírja a bringát és esetleg magát is a szezon hátralevő részére. (No mindegy ez már csak úgy zárójeles)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:13:00 3 04:20 13.85 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

tomcsi képe

tomcsi 4053 napja

még jó időben is le lehet sérülni :-)

sajnálom a sérülésedet, Gratulálok az elért időidhez!!!!

mielőbbi felépülést!

 

snatch képe

snatch 4053 napja

Őszintén sajnálom, mielőbbi gyógyulást kívánok!

Tök érdekes, mert szombaton néztem a nevezől listáját és elég népesnek tűnt a létszám. Valószínűleg az időjárás elriasztott jópár embert. Tavaly azért ilyenkor melegebb volt, igaz a víz akkor is hideg volt.

 

Daniloo képe

Daniloo 4054 napja

Sajnálom!
Pihenjél, gyógyulj meg hamar.
Remélem a Balatonman-nen találkozunk.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!