julcsi futás

2013.05.21 Kedd, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

14.5 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

A mai nap annyira remelkül telt, tele váratlan és örömteli fordulatokkal, hogy a nap végére sem éreztem magam fáradtnak, nagyon vártam az edzést. 

Például reggel sikerült sorbanállás nélkül és ingyen feladnom az adóbevallásomat, ez már megadta az alaphangot a naphoz! Olyan érzés volt, mint amikor bliccelsz a bkv-n, de nem buksz le :D

Aztán Józsi előállt a reggeli hirtlen jött ötletével: váltózzunk együtt a Balatonman-en! Ez még jobban feldobott, tisztára megtisztelve éreztem magam, hogy hajlandó velem indulni, pedig én aztán abszolút nem vagyok egy ligában vele, még futásban sem igazán, nemhogy bármi a másik két számban. Meg is beszéltük, hogy úsznom nem kell, a bringa és a futás felosztását meg későbbre hagyjuk. De nagyon várom! 

Aztán végre sikerült megoldani a munkahelyen is, hogy ne szivárogjon a PageRank :D (Ne akarjátok tudni...) és minden felől csak záporoztak felém a jó hírek, csodás egy nap volt. 

Nade, nem ezért vagyunk itt, sokkal inkább a futóedzés miatt. Eleinte kicsit éreztem a lábaimban a tegnapi km-ket, de Csillával, Zsuzsival dumálva csak úgy repült az idő, a bemelegítő másfél kör hamar el is telt, a lányok közben élménybeszámoltak a hétvégi triatlonról.

Aztán a Kopaszin volt egy kis futóiskola, majd pedig 2 db U iramjátékkal, szerencsére most egy kellemesebb 100 gyors / 200 laza felosztással, amit mi átkonvertáltunk 3 oszlop gyors / 6 oszlop laza mértékegységre. A második U-n összefutottam egyik legkedvesebb barátommal, Petivel, aki meg is kínált egy kis fröccsel frissítő gyanánk, csak én botor módon visszautasítottam. Az U-k is jó hangulatban teltek, Liza, Noncsa, Csilla voltak még ott, illetve gey kis időre egy srác is csatlakozott hozzánk, a nevét sajna nem tudom, de aztá végül lemaradt tőlünk.

Visszafele többé-kevésbé lazán vissza a BEAC-ra.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 14.5 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

faxau képe

faxau 4060 napja

:) Látom minden oké..

gaborevi képe

gaborevi 4060 napja

Okos fiú ez a Józsi, tudja, hogy hogyan kell meggyógyítani a lelked! ;-) Hajrá!

Noncsa képe

Noncsa 4061 napja

De jó ezt olvasni!!:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!