julcsi futás

2013.05.20 Hétfő, 18:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

9 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Viráglocsolás utáni hazafutás. (Kicsit bizonytalan vagyok a küldetés sikerét illetően. Nem értek a virágokhoz, nem tudom, mit jelent, ha tesóm azt írja instrukciónak, hogy a kaktuszra kevés vizet, a bazsalikomra sokat. Mi a kevés és mi a sok? És mi van a többi növénnyel? A kicsikre kevés víz a nagyokra sok? Akkor is, ha nincs kiemelve, hogy rájuk sokat kell??? És egyébként is, volt már egy növény, ami eleve halottnak tűnt, már azelőtt, hogy a közelébe mentem volna, remélem nővérem nem keni rám a dolgot...)

A hegyről leszáguldás nagyon jó volt, utána a rakparton az emberek kerülgetése már kevésbé. De leelőztem egy görkorist :) Odafelé kicsit beállt a vádlim, de a fél órás pihenő alatt teljesen megjavult, hazafelé egyáltalán nem is éreztem. Viszont vagy a pohár, amiből ittam, nem volt jól elöblítve, vagy a délutáni próbáljunk-meg-kiöblíteni-egy-tusfürdős-dobozt.hadművelet során nyeltem be valami vegyszer, de olyan furcsa érzés volt hazafelé a torkomban-gyomromban. Volt egy 10 perc, amikor ez zavart, aztán rájöttem, hogy az UB-n garantáltan lesz gondom a gyomrommal, jobb ha erre is edzek. Így hát próbáltm nem figyelni erre, és ment! 

Ez a szakasz azért lett kicsit rövidebb, mert hazafelé megálltam egy boltban, és onnan meg már sétáltam. 

Ja, és mostmár elárulom, ez a sok futás nem (csak) valami rituális vezeklés a tegnapiért, hanem igyekszem szokni az UB körülményeit: napi sokszor odaállni és futni egy rövidet. 

De mára ennyi volt :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 9 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

faxau képe

faxau 4060 napja

:) Gyomorra edzeni?! Az ember mindig tanul valamit.:) És Gergő, akárcsak Te baromi gyors. Azér faintos nap lett ez.

julcsi képe

julcsi 4062 napja

Párosban (az az én számom :)), kb 10 km-es szakaszokra osztva. Deli Gergővel megyünk ketten, ő is esztergomi, és velem ellentétben nagyon gyors :D

Levicopter képe

Levicopter 4062 napja

1 kérdés: az UB milyen formációban veszel részt ?????

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!