julcsi bringázás

2013.05.12 Vasárnap, 09:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:42:00

Távolság

74.9 km

Tempó

02:10 p/km (27.74 km/h)

Edzésleírás

Bár pénteken még nagyon eltökélt voltam, hogy én bizony szombat-vasárnap futni fogok, de végül másképp alakult. Állítólag úgyis azért jó sport a riatlon, mert ha az egyik dologból eleged van, akkor még mindig ott van két másik sportág, amiben edzhetsz. Na, nem mintha én triatlonistának vallanám magam, de ez a szemlélet most segít elaltatni a háborgó kisördögöt a lelkemben. 

Szóval úgy volt, hogy ma kimegyünk Józsival Vácra, és ha már  tegnap olyan jólesőt tekertünk, akkor ma miért is ne? Csakhogy mára egész napra esőt mondtak. Bár az is igaz, hogy tegnapra is, mégse nagyon esett...És mivel reggel tiszta volt az ég, eldöntöttük, hogy menjünk mégiscsak bringával. A Boráros környékén (értsd: 300 méter után) kicsit elbizonytalanodtunk, akkora szél volt, de nekem ez pont kapóra jön, legalább van mire fogni, ha lassú vagyok :), szóval mondtam Józsinak, hogy miattam ugyan ne forduljunk vissza. Azért voltak pillanatok, amikor átkoztam a büszkeségemet, főleg odafelé, de azért ez a mai is tök jó volt! 

Visszafelé meg lett egy kis izgalom is, Budapest határától már nagyon úgy festett, hogy bármelyik pillanatban ránk szakadhat az ég, és csak nyomtuk és nyomtuk, hogy hazaérjünk a zuhé előtt! Mondanom se kell, egy csepp eső sem esett azóta se! :D

Egyébként azon gondolkoztam, miközben ezerrel téptünk a rakparton hazafelé az esőfelhők elől menekülve, hogy vajon a 30-as tábla ott ránk is vonatkozik? Illetve ha nem kötelező felszerelés egy bringán a km óra vagy bármilyen sebességmérő eszköz, akkor hogy várható el, hogy betartsa egy bringás a sebességhatárt? (Válaszokat, építő jelleg ötleteket kommentben várom :))

Ja igen, és a hétvégén megdupláztam az idén (edzésként) leterekert  km-im számát! :D (Kicsit komolyabban kéne készülnöm arra az ironmanváltóra, azt hiszem :P)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:42:00 74.9 02:10 27.74 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

faxau képe

faxau 4069 napja

A bukó bukás ellen is kell! ..."Riatlon"?:)) Hejesen:riadtlon:)

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4070 napja

Szenzációs csaj vagy! Grat. Szép volt. :)))

MBalazs képe

MBalazs 4070 napja

Sőt, bicósúton is 30 a max. ha jól tudom. Bár ott azért talán még nem traffipaxolnak... :)

jocccc képe

jocccc 4070 napja

a 30as tábla kerékpárosokra is vonatkozik, hogy ki-mivel méri, az pedig egyéni szoc. probléma, a hiánya nem mentesít alóla :)

és én is köszi :)

(lakott teületen egyébként 40-el lehet menni bringával, egy felüljáróról legurulva azt sem nehéz átlépni. lakott területen kívül pedig ha van bukód és nincs gyerekülésed, akkor mehetsz 50-el is. szóval ezért kell bukó :P )

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!