julcsi bringázás

2013.05.11 Szombat, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:03:00

Távolság

55 km

Tempó

02:14 p/km (26.83 km/h)

Edzésleírás

Jaj, ez az "ellopom-a-naplómba-más-edzését"-funkció azért nem tökéletes, az időt kézzel kellett beírnom, bezzed az edzésleírást meg törölhettem ki...

Szóval lassacskán 2 hónapja mindig megfogadom, hogy namostmárténylegbringázniiskéne, amiből aztán sose lesz semmi. Pénteken viszont beszereztem egy bukósisakot (eddig ez elég erős kifogás volt: siska nélkül csak nem megyek sehova...), szóval nem lehetett több kifogás. És le is csaptam Józsira, mi lenne, ha mennénk együtt bringázni, neki az laza, most nem is szabad erőltetnie, én meg legalább elleshetek ezt-azt egy profitól ;)

Szóval kimentünk Szentendre határáig, ott egy egész nyugis szakaszon mentünk két oda-visszát, ami csak azért nem lett három, mert a biciklim szívetszaggatóan elkezdett sírni. (Értsd. furcsán nyikorgott).. Máskor is csinálja a városban, de ritkábban, és mivel nem volt túl bizalomgerjesztő a dolog, inkább visszajöttünk, és a Margit-szigeten mentünk még egy kört. (Mellesleg megjegyezném, hogy a Margit-szigeten botrányos az út minősége! Futva fel sem tűnik, na de bringán. :P)

Amúgy nagyon jó volt, én rettentően élveztem :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:03:00 55 02:14 26.83 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4160 napja

Klassz lehetett. Szép távot mentetek. Grat. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!