Tepó bringázás

2013.04.28 Vasárnap, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:04:00

Távolság

130 km

Tempó

02:20 p/km (25.66 km/h)

Edzésleírás

Nórival és Tibivel indultunk el reggel. Még igen csak fújt a szél, és esett is egy kicsit az eső, miközben készülődtünk, aztán szerencsére elállt. Mármint az eső. A terv az volt, h Esztergomban találkozunk Dáviddal, és megnézzük Szlovákiát, majd visszatekerünk, de odafelé konstatáltam, hogy kemény lenne az út vissza, ezért inkább Letkés felé vettük az irányt. Még mindig király Szlovákiában tekerni, mert toleránsak a bringásokkal, és rendezettek az útjaik, nem úgy mint itthon, ahol muszáj voltam egy dudán szocializálódott Fiestás köcsöggel megbeszélnem a kresz szabályokat. Ezt abszolút nem visszafogottan tettem. :-)

Na mindegy, szóval Letkés felé nagyon jó volt, Szobnál átkompoztunk, meg ittunk egy kis kólát, aztán csapattuk hazafelé. Dávid kicsekkolt Visegrádnál, mert egy kicsit hegyezni szeretett volna, mert nem szereti a lenti szakaszt a sok kocsi miatt, de mi mentünk 3-an tovább. Aztán Dunabogdány után egy kis kényszerszünetünk volt, de onnantól ismét csapattuk neki, hogy minél előbb hazaérjünk. 

Volt szembe szél rendesen, de szerencsére a hátszél is befigyelt néha. A mai napon a 130 kiliből kb. 115-öt mozdony üzemmódban töltöttem ;-) de kellemes volt, nem volt meghalós... 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:04:00 130 02:20 25.66 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Tepó képe

Tepó 4081 napja

Igen, bár amikor az első IM-re készültem, és Myke még aktiv volt, akkor neki nem ez volt technikája. Azt mondta, hogy az elsőbálózónak kell elől menni a pofaszeles részeken ;-)

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4081 napja

Krisztián jól beszél ;).Na meg persze egy igazi alfa hím a spiccet keresi, az az ő világa :).Szép karikát mentetek Mester!
Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4081 napja

IM-nek kell húzni a sort :) Egészségetekre!

noratolnai képe

noratolnai 4081 napja

mindent köszönök!!! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!