Mike01 bringázás

2013.04.14 Vasárnap, 10:11:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:05:37

Távolság

99.55 km Szint: 1186 m

Tempó

02:28 p/km (24.32 km/h)

Edzésleírás

Acsival terveztünk egy hosszabb kört mára. Úri fele, majd vissza, jó kis dombos részeken.

Odafele iszonyatos északi pofaszél fújt, Albertirsáig elég kemény volt, ott befordultunk Szentmártonfele (pont, mint tegnap) és oldalszél lett belőle. Végre hallottuk, amit egymásnak mondtunk néha. Szentmártonnál kis frissítő után tovább Úriig, majd a falu végén megfordultunk. Mondanom sem kell végig Úri faluig szinte 100%-ban pofaszélben mentünk. Acsi fájlalta a térdét, múlthéten kifázhatott, így néha-néha lassítottunk beszélgetős tempóba. A dombokon fel azért szépen lendülettel pörgettünk.

Hazafele hátszél kapaszkodott belénk, nem is bántuk, de nem tekertünk rá, csak lazán jöttünk haza. Elég kifárasztott a dombos rész a pofaszéllel.

Aztán Kávát elhagyva Pilis előtt beütött a krach: nekem majdnem görcsbe rándult a bal vádlim, de úgy, mint amikor Cegléd-Kékes-Cegléd kört megyünk, olyankor szokott ez az érzés lenni. Szerencsére hátszél volt és lejtő, így Albertirsáig elgurultunk, de ott meg kellett állni. Megálltunk, beszélgettünk, de éreztem, hogy ha innen még hazatekerek, akkor nagyon szétcsavarom magam, így olyat csináltunk, ami eddig még nem történt meg: Albertirsán vonatra szálltunk - feladtam. Eléggé bántott a dolog, de Acsi mondta, hogy bárkinek lehet rossz napja, meg hogy egyértelmű kalcium és magnézium hiány. Erőm éreztem, hogy van még bőven, meg ahogy hazajöttem, kis pihenés után már úgy érzem, mintha nem is tekertem volna szinte, tehát kimerülésről tényleg nincs szó.

Bár nem vagyok az a feladós fajta, de úgy érzem most jól döntöttem, ennek ellenére úgy veszem, hogy a mai edzés nem sikerült.

:(

Térképem itt: KLIKK

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:05:37 99.55 02:28 24.32 1186 80 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Mike01 képe

Mike01 4094 napja

Kössz a méltatást Tibor, igen, én pontoztam magam, nagyon sajnáltam tegnap a dolgot. Ma tartok egy pihenőnapot inkább, holnap majd folyt. köv.

Mikor raksz fel képeket a Pinarello-ról, amit a múltkor vettél vázat? Kiváncsi vagyok rá egészben, biztos szép lett.

 

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4094 napja

Te adtál magadnak 2-est 100km kemény edzésre ilyen szélben,1200m szinttel?Van aki itt lelkendezik,ha 20-30km-t megy piaci bevásárlós tempóban....A görcs útálatos dolog,nekem ritkán van,de egyszer egy OB-m ment el úgy,hogy nagyon jó formában voltam,semmi nem utalt rá,jól mentek az edzések,aztán a versenyen pár km után mind a 2 vádlim-hajlítóm elkezdett görcsölni....Nem is tudtam lazán pörgetni,le kellett váltsak keményre,és végig azon nyomtam mindenhol....Így kibírtam az utolsó pár km-ig,de ott nem tudtam lereagálni a tempó váltásokat lószokat,2X úgy megállt a lábam,hogy nem tudtam körbe hajtani a pedált....Aztán másnap már kutya bajom nem volt....Nem is voltam ideges...:-)

Egs!

 

Mike01 képe

Mike01 4094 napja

Nekem ez fekszik, síkon lassú vagyok a gyorsakhoz, vagy akár az átlaghoz képest.

Fari képe

Fari 4095 napja

látom megvan..jó kis hegyi szakaszokat szemeltél ki

Fari képe

Fari 4095 napja

ott terhelődik túl a rendszer,ahola leggyengébb..vigyázz magadra!!melyik versenyekre mész idén??vagy már kérdeztem?

Mike01 képe

Mike01 4095 napja

Most, majd 1 óra eltelte után itthon, szinte úgy érzem, hogy megint kimennék tekerni egyet, de sajnos ez a "vonat" már elment. Alig érzem most, hogy mentem, de ott és akkor viszont a vádlim nagyon közbeszólt. :(

A fene vigye el.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!