monique erősport

2013.03.31 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Megmozgatott súly

0 kg

Edzésleírás

- teljes fekvőtámasz (=V. szint). 10-10-8-8-12 (60mp pihenővel közte.) ja nem írtam eddig, de figyelek arra, h teljesen mélyre menjen a fekvőtámasz és ne lendületből ugráljak, úgyhogy itt nem lesznek látványos számok egyelőre :)

 

- guggolás IV. szint 2x10 (utolsó végig le), ezt emelni fogom most már 3x10-re, mert bírja a sípcsont, stb

 

- lábemelés III. szint 3x15 majd meg kéne csinálni a 3x30-at is, lehet menne, ezután tovább lehet lépni a következő szintre, csak az a probléma, hogy ott ki kell nyújtani a lábat, és azt én nem tudom. ez azt jelenti h hajlékonyabb combhajlító kellene a hasizom erősítéséhez ebben a gyakorlatban...huh?! elképzelhető h kihagyom azokat a szinteket ahol ez a hajlékonyság kell, és megpróbálom a függeszkedős verziót, mer' ott nem kell :)........

 

- "híd" I. szint 2x25 + 1x50. látszik hogy most már határozottan jobban viseli a deréknál hátul az izom ezt a gyakorlatot, a 25-öket már nem érzi semennyire, az 50-et a legvégén picit. ez jó, haladás... lehet lassan már lehet menni a következő szintre.

 

- húzódzkodásféle kb. IV. szint a gyűrűn, a szokásos 15x1 + 1x3 :) ez itt a végén azt jelenti, hogy most már nem tettem le a lábam két ismétlés között! illetve könnyebben/feljebb is tudom tolni magam, mint eddig.

 

 

ja, futás nem volt, mert még picit éreztem a kertben futólépéses tesztnél a bal lábamon az izét. de érdekes, h az erősítés után megint kipróbáltam és akkor már nem éreztem semmit! jó sokat futogattam pedig a kertben azon a kis területen ahol lehet:) viszont akkor már túl késő volt elmenni futni... meg lehet is h még párszáz m és előjött volna. majd meglátom hétfőn! (grrr, 21km körül akartam hosszúfutást..)

Edzésszakaszok

Idő Súly
(kg)
Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0.0 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!