gergő bringázás

2013.03.25 Hétfő, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:00:00

Távolság

31 km Szint: 910 m

Tempó

03:52 p/km (15.50 km/h)

Pulzus

Átlag
125
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

montizni jött meg a kedvem, tudtam, hogy nagyon jó, fagyott, száraz lesz a talaj. hideg volt, de az erdőben a szélcsend miatt ez mindig sokkal jobb. nagyon jól elbóklásztam, irodából fel a normafához le makkosra, fel a piroson, majd le a sárgára vissza, jó kis single tracken fel a sárga keresztig, onnan fel a kilátóba , le szépjuhászné a sárgán, Hh kör kis Hh-val, le a Hüvibe a sárgán, majd a körúton, fel a kéken a reptérre. ott kaptam egy defektet.  és mivel nem volt nálam gumileszedő, a hidegben egyszerűen nem tudtam levenni a külsőt az abroncsról, komolyan tiszta gázvolt. vicc, hogy 10-ből 9x kapok montin defektet. visszagurultam hüvibe, aztán telefonos segítséget hívtam. ami jó volt, hogy tavalyhoz képest erősödtem úgy érzem, bár a technikám továbbra is katasztrófális, pl, mindig el akarok esni felfele :) egy-egy meredekebben, ráadásul tisztára parázok is :).

mire megjött a haver, épp elkezdett szállingózni a hó.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:00:00 31 03:52 15.50 910 0 0 0 125
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Sipi képe

Sipi 4103 napja

Na, ezért nem montizok én - többek közt - , tuti össze-vissza törtném magam, basszus amit leírsz, ezen az útvonalon nem mernék végig mennni bringával....:))

Azért annyit konyítok hozzá, hogy nem rossz tempó ám ez, ilyen szinteknél, és pláne ilyen pulzuson! Az utóbbi időben a téliesített btwinnel amikor mentem, csak alibiből vittem, vagy nem is vittem felszerelést, úgysem tudtam volna kicserélni, ebben a qurva hidegben a gumit, sárvédő, meg minden, abroncson haza , aztán kész....:)) vagy telefonos segítség...., szerencsére megúsztam....

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!