julcsi futás

2013.03.17 Vasárnap, 20:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

14 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiooooooooooooooooooooooooooookooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgt

(Ez Schmetterling véleménye a mai edzésemről. Most jöjjön az enyém:)

Szóval edzőbá utasítása mára 15 km maratoni tempójú futás volt. Namármost egész délelőtt az esztergomi Duna-parton fagyoskodtam (ráadásul meglehetősen csúfosan elbukva a küldetésemet...), de úgy, hogy a fél délutánt egy pokróc alatt kuporogva töltöttem, de így sem tudtam kiolvadni. Ezek után felbuszoztam Pestre, ahol szintén azt éreztem, hogy akárhány réteg ruha lehet rajtam, én akkoris fázok. Ráadásul ilyenkor borzasztó álmos is vagyok, a hideg levegő teljesen le tud szívni. Viszont pont emiatt végül úgy döntöttem, hogy csakazértis elmegyek futni, mert futás után mindig sokkal frissebb vagyok, és akkor este még esetleg használható állapotba kerülök, és összeszedettebben tudok készülni a matek gyakorlatokra.
(Most Smetike beprögött. Eddig tök nyugiban ült az ölemben, de most megunta a billentyűcsapkodást, és elkezdett rágicsálni engem. bekeményítettem, és ráordítottam hogy SCHMETTERLING, és csodák csodájára, elszégyellte magát! )

Szóval csak nekiindultam futni, 3 réteg ruhát azért magamra vettem, de gyorsan megbántam, futva igenis jó idő volt, még a kesztyűt is levettem 4 km után. Oké, a szél még mindig nem a barátom, bár ha hátulról fúj, akkor egészen szeretem, de egyénként jó volt a mai futás. Elmentem a Szabadság-hídig, ott át Budára, 1 kör az Infoparkban, aztán haza a Szabadság-hídon át a Mester utca felé. Szép ilyenkor a város, imádom, de ezt mindig leírom, amikor ezt a kört futom :)

Ráadásul azt hiszem, sikerült egész maraton-szerű tempóban futnom. Mérni sajna nem mértem, mert az endomondo valamit bénázott(vagy én bénáztam, nem tudom), lehet, hogy ez a nap a nagy-időmérés-fiaskók világnapja, de először nem indult el egyáltalán a mérés, bár én nyomkodtam a gombot, aztán meg 1 km után megint megpróbáltam elindítani, de a távot akkor sem mérte, csak az időt. De azért igyekeztem lehetőleg jó tempót futni, és érzésre sikerült is.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 14 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4126 napja

Grat.Ne szomorkodj az egomi dolog miatt.:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!