Boszi72 futás

2013.03.15 Péntek, 07:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:20:11

Távolság

32.4 km Szint: 110 m

Tempó

06:11 p/km (9.71 km/h)

Pulzus

Átlag
136
Minimum
81
Maximum
151

Edzésleírás

Mesterrel egyeztetve időjárás miatt a terep most először kényszerből törölve, aszfalton kellett betyárkodnom egy hosszút. A hídon kétszer álltam meg, olyan szembeszél volt + hóesés, megfordult a fejemben, hogy hazamegyek. De nem, nem mentem.:-)

Gyötrelem volt, főleg, mert még sehol nem takarították el a havat. Nem tudom, nálunk felkelés után ez volt az első feladat... A lényeg, FGY-ig el se jutottam, kb. 5-600m után visszafordultam, se a szél, se a bokáig érő hó nem akarta, hogy felmenjek. A cipőm 10 perc alatt átázott, a szél  keményen átfújt rajta, az ujjaim a legvastagabb szélálló kesztyűben fagyoskodtak. Úgy volt, hazamegyek. Aztán csak befordultam a szigetre. Az első 8,29km 54 perc alatt lett meg, döbbenet. A hídon viharos hátszélben, a hóban botldozva 6:40-es tempóban tudtam haladni. A szigeten csak az szfalton szinte, oda-vissza, de a végeket a szél miatt levágtam. Nem tudom, hogy bírják az emberek ezt hosszú távon csinálni. Én úgy éreztem magam, mint egy IKEA bemutatódarab, ugyan azok a mozdulatok és terhelés volt a testemnek, 22km környékén már feszült bennem valami, ez nem az én világom. Feladatot csinálok aszfalton, de akkor is változik az intenzitás, a lépéshossz, és a figyelem leköt, de ez a monotonitás nekem nem jött be. A csípőm is megelégelte az aszfaltot, így büszke vagyok, hogy kint maradtam legalább 30-ig és nem kellett este visszamennem - ez is megfordult a fejemben. Az idő úgy nettó, hogy benne maradt kb 5 perc állóidő. A lényeg, újból bebizonyosodott, hogy tereplány vagyok én kérem!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:20:11 32.4 06:11 9.71 110 81 151 136
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

monique képe

monique 4110 napja

grat a 30-hoz. nekem amúgy megy a szigeten körözés is egyenletes laza tempóban, de a terep tényleg érdekesebb! :)

yoyo képe

yoyo 4111 napja

Úr isten boszika ,én csak egy tizesre mentem ki,de úgy értem haza,hogy alig tudtam beszélni annyira elfagyott az álkapcsom :) 

Durva lehetett,büszke lehetsz magadra ! ja és én többet szerettem volna menni ,mint tíz ,de a körülmények nem hagyták, és hagytam magam lebeszélni .) Te megcsináltad Gratula érte !

kkoos képe

kkoos 4111 napja

Meg tudlak érteni, hogy egy idő után eleged volt az aszfaltból, ilyen szélben és hóban kemény lehetett. Nekem mázlim volt mert Kamaraerdő elég szél védett, nem nagyon vannak hóátfúvások. Ahogy tegnap mondtad ma (is) a kemények kint voltak :)

nedus képe

nedus 4111 napja

Boszika !!! Te baromira kemény csajszi vagy !! Ezt már rengetegszer megtapasztaltam , de mindig meglepsz !!  Tereplány vagy valóban , ezt meg is értem !! ( sajna , én mostanság csak azfaltozhatok , de egyre inkább érik a gondolat , hogy őszre be vállalom a műtétet- akkor aztán mehetünk terepezni !! ) Megcsináltad , és bár ezt a hülyeséget nem mondanám , hogy "beépűl" , de lelki haszna biztosan van / lesz !!  Hajrá !!! 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!