monique erősport

2013.03.14 Csütörtök, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Megmozgatott súly

0 kg

Edzésleírás

akartam vmi funkcionális erősítést. fekvőtámaszt már csinálgatom egy ideje, de ezt így önmagában nem írtam be edzésnek :) viszont nemrég megtaláltam neten ebookban fegyencedzést, ebben levő gyakorlatokkal játszottam, hogy lássam miből milyen szint megy, így össze tudtam állítani egy rendesebb/teljesebb edzést. na, ezt heti 2-3x kéne...

 

egyébként 6-féle gyakorlat van, mindegyiknél 10 szint van, amiből az 5. szint a kb. normális verziója a gyakorlatnak, az 1.-4. könnyített, hogy az is eljusson a normális verzióig, akinek elsőre az nem megy szépen :) a 6.-10. meg nehezített verziók, 10-es a mesterszint vagy mi :P nekem nem feltétlen célom ez mindegyik gyakorlatnál, de van amelyiknél érdekesnek tűnik.... nem sietek mindenesetre :)

 

meg lehet másféle gyakorlatokat is beleteszek később, egyelőre ez is elég.

 

most ez volt:

- fekvőtámasz (V. szint, tehát rendes teljes fekvőtámasz), 10-10-8-10-10 (2p pihenőkkel), ezt még a 100 fekvőtámasz oldal alapján kezdtem csinálni és azt folytatom is, mert tetszik :)
- guggolás IV. szint, 1x10. ez annyi könnyítést jelent csak, hogy talajjal párhuzamosan kell lennie a comboknak, tovább nem kell lemenni.  combnak ment volna több, de a sípcsonti elülső izmokat még szoktatni kell. (az V. szinthez, ami a rendes teljes guggolás, kellene ezen túl még egyensúlyt is javítani.)
- lábemelés III. szint környéke (valamennyire hajlított térd felfelé, lefelé egyenes)... 2x15
- "híd", I. szint, ezt igazából csak akkor ajánlja elkezdeni, ha már VI. szinten vagyok az előző kettőből... de sebaj. 3x25
- "húzódzkodás", elvileg IV. szint lenne (ami már rendes húzódzkodás, kivéve, hogy derékszögben tartott karral való kezdés van, tehát nem nyújtott karból húzza fel magát az ember), de szerintem a technikám nem 100%-os még, illetve két felhúzás között lemegyek a földre teljesen pihenni. szóval igazából sehányas szint, de a könyv szerinti könnyített verziókhoz meg nincsen eszközöm. (ehhez van rendes gyűrű a kertben:)).) 3x5.

 

ja, ez az egész már a futás után volt, csak passz h mikor pontosan :)

Edzésszakaszok

Idő Súly
(kg)
Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0.0 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4116 napja

Csak pislogok....Mónika! Nem semmi leányzó vagy!!!

lacika76 képe

lacika76 4119 napja

Nahát, hogy miket csinálsz! :-)

monique képe

monique 4119 napja

köszi! :) amúgy az a varjútartás a 6. gyakorlatból ("kézenállós fekvőtámasz") a II. szint asszem, de abból a gyakorlatból az I. szinttel is gondok vannak :) amíg nem sikerül rendesen az I. szint, nincs értelme beírnom erről semmit ide edzésnek :)

pátyalso képe

pátyalso 4119 napja

Van még a varjútartás is ,azt Bibe nagyon nyomja már.Konzultálj vele szerintem,mint aktív fegyenc edzőnővel. Egs !

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!