julcsi Úszás

2013.03.11 Hétfő, 06:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Távolság

2 km

Tempó

30:00 p/km (2.00 km/h)

Edzésleírás

Na ez most egy nagyon jó kis úszás volt! Kicsit hamarabb lrtem oda, mint szoktam, igy még egész jó sávot sikerült kifognom, ahol nem voltak túl lassúak az emberek, és 3-nál többen sose voltunk, roppant kényelmes volt. Ugyan az első 5-10 percben még azon gondolkoztam, hogy nekem úszás helyett inkább egy meleg termálvizes medencében kellene áztatnom magam, eléggé éreztem a tegnapi futást, és az még hagyján, hogy a lábamban, de még a karjaimat is éreztem. Nem tudom, ennyire kalimpálok futás közben??? De aztán negyed óra elteltével kezdtem belejönni, és már egyáltalán nem éreztem a tegnapi fáradtságot, annyira jól esett a viz, az úszás! 

Aztán utána szaunáztam is egyet, és bár ma reggel is ott volt a néni, aki múltkor végig szórakoztatott engem, szerintem ő hamarabb végzett, igy most nem volt társaságom a szaunában (és igy azért határozottan uncsibb a dolog.)

(A táv amúgy csak egy hozzávetőleges tipp, remélhetőleg alsó becslés, nem számoltam szokás szerint, de utálok táv nélküli edzést beirni :P)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 2 30:00 2.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!