julcsi futás

2013.03.05 Kedd, 18:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

23.6 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Mivel ma nem munkából mentem edzésre, ezért azt gondoltam, a tegnapi elmaradt edzést bepótolandó (tudom, tudom, -andó,-endő kerülendő) ma futva megyek edzésre. Odafele menet kicsit kerültem, a Lágymányosi-híd felé mentem a BEAC-ra. Ott vártunk kicsit, baromi meleg volt odabenn, igazából nem is esett jól benn várakozni. Én nagyon szeretem ezt a mostani kinti időt, még kicsit hűvös, de épp annyira, hogy mindig frissnek érzem magam. Ezzel szemben például a BEAC-on vagy a munkahelyen is úgy érzem, hogy ez a brutális fűtés elnehezít, elfáraszt. (Arról nem is beszélve, hogy milyen pazarlás már!)

Na de térjünk a tárgyra. Szóval a mai edzés pontosan ugyanaz volt, mint a múlt heti. Elfutottunk a TF pályára, ott először 8 x 100 repülő, aztán 6 x 1000, 6 x 200, végül 6 x 100. Most vittem magammal órát, hogy tudjam nézni az ezres részidőket. Az elején megbeszéltük Helgával és Noncsával, hogy a múlt héten lehet túl keményen csináltuk, most valószínűleg kicsit lazábban kéne. Na, ennek jegyében  nekiindultunk az első km-nek Matyi-Lali-Zoli mögött, és hoztuk 3:53-ra. Örömködtünk kicsit, ogy úristem, 4 percen belül futottunk, ilyet még sose,de sohe se csináltunk, mi történt, pedig mi nem is kaptunk a fiúk doppingszeréből! Gondoltam azért majd visszaveszünk, az elsőnél még mindenki úgyis friss. Második ezres megint pontosan 3:53. Mi van itt? Harmadik: 3:57. Akkor Helgával megbeszéltünk, hogy na de mostmár tényleg lazítsunk kicsit, ezt végülis megvalósítottunk, innntől "csak" 4:01, 4:03 és 4:05 -ös időket futottunk. :)

Aztán a 200-akat, 100-akat már nem mértem, azokat igyekeztem úgy futni, hogy jól essenek, de n maradjak le nagyon a csajoktól.

Hazafelé Noncsával és Helgával csapódtunk össze, a többiek kicsit előrébb voltak, pon annyival, hogy még átértek a piros lámpán, mi már nem. De akkor a lányok közölték, hogy akkor ők innen hazafutnak, persze tök más irányba, mint én. Szóval a Ménesin már egyedül mentem, és a Bartókon úgy döntöttem, nem megyek vissza a BEAC felé, inkább a Szabadság-hídon átjövök Pestre, aztán Dunapart-Mester utca-Haller utca irányba haza. 

Ja és egy macskás történet a végére (Noncsa kedvéért): még edzés előtt itthon készülődtem, holnap előadást tartok, szigorúan 5 perces, be kell gyakorolni nagyon. Tudni kell, hogy ilyenkor, ha jó idő van, és épp itthon vagyok, néha nyitva hagyom a bejárati ajtót a cicának, hadd járkáljon ki a folyosóra csavarogni egyet. Szóval csücsülök fenn a galérián elmerülve a slide-jaimban, amikor furcsak hangot hallok. Lenézek, és a nappali közepén áll egy kutya... Egy tündéri westie.
A macska teljes felháborodással bámul rá, hogy ez meg így most hogy... Én meg gyorsan lemegyek, hogy kitessékeljem a kutyust, erre ő boldogan még beljebb jön, indulna felfedezni a fürdőszobát is. Na, akkor a macska már látta rajtam, hogy ez már szerintem sem természetes, és sértődött nyávogás közepette felmenekült a galériára, és megvárta, amíg én összevadászom a kutyust, és szépen kipakolom őt a folyosóra. De gyorsan kiheverte, igazából nekem eleve fura volt, hogy nem ijedt meg jobban. Biztos túl szobacica, nem működnek jól a féljünk-a-kutyától-ösztönei.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 23.6 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4137 napja

Gratula.Nagyon gyors vagy!!!! :)

julcsi képe

julcsi 4137 napja

Igen, mert az egész laks nagyjából egy szoba és egy konyha, és onnan, ahol ültem pont rálátok az ajtóra, szóval alapjáraton észrevettem volna, hogy látogató jött. Csak most épp nem figyeltem...

Gebregab képe

Gebregab 4138 napja

Csak úgy nyitva hagyod az ajtót??? Ez valami harci macska, hogy megvéd, ha kell? 

Sok sikert a holnapi előadáshoz!

Noncsa képe

Noncsa 4138 napja

Legközelebb nagy valószínűséggel megint jövök veletek a Ménesin:)

Ja és köszi a macskásat:)

julcsi képe

julcsi 4138 napja

Jaj, semmi gond. :) Nem volt gond az egyedül futás sem most, az is jól esett. 

Noncsa képe

Noncsa 4138 napja

Bocsánat, hogy olyan hirtelen lecsatlakoztam..igazából mára nem terveztem semmit, hogy hogyan futok haza...spontán döntés született ott..akkor..:)

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!