julcsi Úszás

2013.02.25 Hétfő, 06:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:45:00

Távolság

1.6 km

Tempó

28:08 p/km (2.13 km/h)

Edzésleírás

A mai uszas nem epp ugy sikerult, ahogy elterveztem. Vegig akartam uszni az egy orat, de ugy 40 perc utan beszallt egy neni a savunkba negyediknek, aki meglehetosen lassu volt, de kielozni nem hagyta magat. Igy viszont csak idegesitettem rajta magamat, szoval hamarosan ugy dontottem, nem vagyok hajlando ilyen nyogvenzelosen meg negyed orat uszni, ugyhogy inkabb elmentem szaunazni. (Ja, a tavot nem tudom, nem szamoltam, csak tippre beirtam valamit, ami kevesebb, mint amit altalaban uszni szoktam).

Ez viszont cserebe igen jo moka volt, kicsit utanam bejott meg egy no, akirol az egyutt toltott laza 8-10 perc alatt megtudtam, hogy enekes, tanit a zenemuveszetin es valami szinitanodaban, epp fogyokurazik nyarra, emiatt tegnap volt alakformalo tornan, amitol minden porcikaja faj, pedig csak egy kilos sulyzoval csinalta a gyakorlatokat, heti 3-4-szer jon uszni, de ma szerinte is sokan voltak, ezert o is hamarabb abbahagyta, es o is inkabb reggel jon, mert delutan sok a jo uszo, akik akkora hullamokat csapnak, hogy majd bele fullad a medencebe, a szauna es az uszas nem tesz jot a hangszalainak, de majd csak megszokja, biztos olyan, mint a lepcsozes, nem szeretett lepcsozni, esett tole a torka-tudeje, de azt is megszokta. Na es itt o kiszaladt zuhanyozni, nekem meg eleg volt elso nekifutasra ennyi szauna, pedig meg szivesen hallgattam volna a csajt, igazan szorakoztato volt :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:45:00 1.6 28:08 2.13 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

necromedve képe

necromedve 4146 napja

Sáv vége előtt meg kell fordulni 2 méterrel, mikor ő már eléri a medence végét, akkor sima ügy az előzés. Ha pofátlan akarsz lenni, utána 1-2 hosszt még nála is lassabban úszol, és nem hagyod előzni. ;)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!