dilisuni futás

2013.02.23 Szombat, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

06:26:03

Távolság

70 km

Tempó

05:31 p/km (10.88 km/h)

Pulzus

Átlag
149
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Az éjszakai köhögőroham és a tegnap esti "kis" hőemelkedés után nem sok jót reméltem a mai naptól. Kimentem hajnalban a fürdőszobába, hogy Dórit ne zavarjam a köhögésemmel... "legalább volt időm gondolkodni" - mondta Attila. Igen, sokminden járt a fejemben. Tényleg. pl. az, hogy nagyon kedvelem ezt a kis teamet, jó velük futni... versenyek is eszembe jutottak és az is, hogy ki fogok menni és amíg tudok mozogni, amíg a szervezetem engedi NEM fogok kiállni. Igen, tudom, hogy betegen nem szabad futni, az utóbbi időben sok fejmosást kaptam ezért, de a lelkemnek kellett az, hogy ott legyek, hogy a társakkal próbáljam meg megcsinálni a feladatot. Hát közben voltak necces szitúk, köhögőroham többször gyötört futás közben is, de aztán szerencsére mindig elmúlt és jó hosszú problémamentes szakaszok voltak.

A mai futás Zsolti és Attila nélkül nem ment volna. No meg Dórcim nélkül. Utóbbival kezdem: igen, "jobb lenne vele maradni a meleg szobában" és nem a hidegben kb. -1-re amortizálni magam. De hihetetlenül mázlista vagyok, hogy van ő nekem, több szempontból is, de most futásról lévén szó főként azért, mert hasonló céljaink vannak, mindketten ultrafutónak készülünk és ez azért nagy előny... pl: sose kell elmagyaráznom, hogy miért futok olyan sokat... ;))

Zsolti: ma messze ő volt a legerősebb, ma nélküle kiszálltam volna a második 16 kilis körön... szinte képtelen voltam a lépést tartani vele, a latyakon való kaptatás nagyon megfogott, a Kayanómban csak csúszkáltam, egyetlen lépés se esett jól. Próbáltam vele menni, de nem ment. Mindig valahol 5-20 méterrel mögötte csámborogtam, de fontos volt, hogy mindig látom, hogy nem maradtam egyedül. Egyszer megpróbáltam előreállni (aszfalton), de nem ment, elnézést kértem, sajnos ez nem az én napom volt. 3. kör végén átöltözött, mondta, hogy menjek, nehéz szívvel maradtam egyedül... ma szerintem Zsolti volt a legerősebb, megkaptuk a kritikát, hogy "versenyzünk", nem tettük. Ma (is) ha akar, akkor a második, harmadik körben bármikor faképnél hagyhatott volna. Nem tette. Önzetlenül húzott, segített még úgy is, hogy nem közvetlenül mögötte futottam, hanem leszakadva, de látótávolságban. Köszönöm.

Attila: bár mostanában jó sok fejmosást kapok különböző dolgokért, melyekre természetesen rászolgálok, de így is teljes mellszéllességgel segít, sőt néha olyanokat is mond, amire nagyon nem szolgáltam rá és amitől nagyon messze vagyok... ma nélküle sem ment volna, KÖSZÖNÖM.
Zsolti, Viki és Bálint mögött fényévnyire vagyok, igyekszem folyamatosan tanulni, erősödni... mindkettőből van mit.

Dórinak leghosszabb hegyi futása volt, kemény a csaj, Sárváron szép eredmény fog elérni.
Viki hihetetlen volt, de Ő mindig ilyen. Ha még 2-3 órát kell menni, akkor mosolyogva futott volna el mellettem... az elején viccelt azzal, hogy majd a végét megnyomjuk... igen, értettük, az nem is volt vicc...

Jocibácsi, Fidó, Illus, Toncsi, Bálint, Attila... hááát... öröm volt veletek is tolni.
Jocibácsi este felhívott, le akarta mondani, de sikerült rábeszélnem, remélem nem bánta meg, bár a hegyoldalban ő sem repesett az örömtől és a csuklásomkor is szerintem ő emlegetett ;)) Sárváron hasznát vesszük ennek ;))

Bálint jól meghajtott az első körben, jónéhány kilit mentünk 4.20-4.30 körüli tempóban, főlfele meg "laza" 4.40-ben. Az első kör után mondtam, hogy na, ebből elég volt egy ;))

Menjünk tovább... de ha kérhetném, akkor a közeljövőben ne másszunk fel 4x a Jánoshegyre, majd ne szálljunk alá 4x a pokolba... főleg ne ilyen latyakban... :) de ha Attila azt kéri, akkor szerintem megint önként és (nem) dalolva sorakozunk fel a rajtvonalnál :)
MEGCSINÁLTUUUUK!!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:26:03 70 05:31 10.88 0 0 0 149
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

14 hozzászólás

runing képe

runing 4108 napja

Kritty megelőzött...itt(is)  a hozzászólás tartalmában is...! Gratulálok Zoli!

Kritty képe

Kritty 4109 napja

 

Nagyon szép futást hoztál össze! Gratulálok és egészségedre! :) Pihenés  is legyen lécci, lécci, lécci! :) Főleg, ha nem vagy jól. Mindent be lehet pótolni egészségesen. :)

Kicsi képe

Kicsi 4109 napja

Szép volt Zoli, bár betegen ennyit futni nem túl okos gondolat...

Szép futás, gratulálok!

Mostmár gyógyulj meg, és szedd össze magad fejben is. :)

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4109 napja

aztahétszázát, ez nem kispályás teljesítmény, grat

NagyKata képe

NagyKata 4110 napja

Pfff....emelem kalapom!!!

szaboaron86 képe

szaboaron86 4110 napja

Iszonyat dúrva vagy! Egs!

illus képe

illus 4110 napja

ahogy az első körben felfelé elmentél mellettünk, hihetetlen volt az könnyed stílus amit toltál, mintha álltunk volna. 70 kmt hegyen, ilyen időben, betegen végigcsinálni... erre nem is kell/lehet mit mondani, ahogy az alázatról is nehéz, ahogy hozzáállsz a futáshoz. ebben biztos paribanvagy Vikivel, pedig ő erős versenyző ebben is. örülök, hogy mögöttetek kulloghatok...

ringsider képe

ringsider 4110 napja

meleg a pite! :-) grat!

toncso képe

toncso 4110 napja

 

  Nagy gratula, aki  fennt  volt  tudja ,hogy  ez  ma  nagyon  kemény  volt.     Vigyázz Magadra !!!

jrichard76 képe

jrichard76 4110 napja

Áh ember, ez odabasz! Gratula, és pihenj is.

LTimi képe

LTimi 4110 napja

Igen, megcsináltátok, nem is akárhogyan!!!

Ritkán lát az ember olyan mértékű alázatot, elszántságot és kitartást, mint a Te ill. az Attila team esetében, csak tanulni lehet mindenkitől!!!

VéZsé képe

VéZsé 4110 napja

Zoliiiiiiiiiiiiiiii !! Ez egy edzés volt és hihetetlen jó volt úgy ahogy volt. A futás főleg edzésen -de velem már versenyen is megesett- egy kölcsönös kapcsolat te segítesz nekem aztán lehet pár méter után én segítek neked. Persze -az ultrák világa már csak ilyen-végül mindig egyedül maradunk a gondjainkkal amit majd nekünk magunknak kell egyedül megoldanunk mert akkor már senki nem segíthet rajtunk. Ma végülis Te is magadra maradtál és remekül átestél a holtponton és onnan már megállíthatatlan voltál. Örülök hogy láthattam ezt :-))és Igen, megyünk tovább :-))

szasza képe

szasza 4110 napja

Bravo!

 

Haanchee képe

Haanchee 4110 napja

Gratulálok, kemények vagytok! És neked is csak azt  tudom írni, amit Dórinak, hogy ez egy olyan futás lehet, amit majd a legrosszabb pillanatokban elő lehet kaparni, és erőt lehet meríteni belőle. :) A háziorvosi rendelő meg itt van a Tátra utcában, egy pihinapon kukkants be. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!