monique futás

2013.02.22 Péntek, 18:54:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:36:06

Távolság

6.85 km

Tempó

05:16 p/km (11.39 km/h)

Pulzus

Átlag
166
Minimum
0
Maximum
180

Edzésleírás

latyakban 1 kör a szigeten 2 helyett, tovább nem esett jól a lábaknak 170bpm-en se (12:27+13:00).... ez is egy felejtős tél....

 

szerk.: fájt is a végére combfeszítő, sajnos, bár a levezető - lényegesen lassabb résznél - elmúlt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:36:06 6.85 05:16 11.39 0 0 180 166
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

monique képe

monique 4139 napja

(beírtam az edzésbe is h egyértelmű legyen)

monique képe

monique 4139 napja

Briel: hát ja :) bár nem a latyak zavart igazán. de tényleg nem volt az se jó.

 

Anita: okok, csak negatívkodtam egyet. :) teljesen igazad van amúgy, köszi! tehát valóban sokkal jobb ez a telem, mint a tavalyi, meg nem is várok még olyan sokat magamtól így februárban. a gond az volt, h sajnos fájt is a végére a combom, ezért rövidítettem le inkább az edzést, szerintem jobb volt így. és konkrétan emiatt volt rossz kedvem átmenetileg. mindenesetre nagy eséllyel ez csak egy rossz nap volt, talán nem telt el elég idő a tempózás óta (bár akkor is, én úgy képzelem h 48 óra erre elég kellett volna legyen)... mindenesetre szombaton már jó volt a futás, igaz ezt alacsonyabb intenzitáson csináltam (terv szerint). keddig véletlenül se megyek semmi gyorsabbat, addig remélem rendbejön teljesen. abban is igazad van amúgy, hogy pl. sérülés is elkerült, ez azért nagyon jó :), ilyenkor ezzel is biztatom magam :)

Hauanita képe

Hauanita 4139 napja

Miért lenne felejtős?
Végigfutottad a telet, tempót futottál, egészen jó távolságokat. Egyszerűen nem értem, mit vársz egy téltől.
Bár szerintem igazából a tél az alapozásé, az alapvetően hosszabbacska, időtét nélküli futásoké, egyszerűen nem is értem, hogy mi értelme van egy nem-elit szinten azt várni, hogy közel azonos edzésmunkát végezzen az ember, mint nyáron. Télen az időjárási körülmények ezt egyszerűen nem teszik lehetővé. Hóban, hidegben nincs értelme hasonlót várni a szervezettől, mint enyhébb időben. És az időjárást még csak nem is lehet tervezni.
Mondjuk, ami ezt az edzést illeti: ha hasonló edzettségi szinten állnék, hasonló tervekkel, mint Te, biztos nem hagytam volna félbe, inkább lassabb tempóban fejezem be, feltéve, hogy valóban csak "nem esett jól" a lábaidnak és nem fájdalomról volt szó.
De még egyszer: amennyire én végigkövettem az idei teledet, nem volt nagyobb kihagyásod sem betegség, sem pedig sérülés miatt; képes vagy nagyon jó iramokat is futni már, szerintem nagyon jó alapokkal állhatsz neki a tavaszi gyorsításnak. Hajrá!

Briel képe

Briel 4140 napja

Látom, Te is... Ennyit a latyakban futásról. :)

Felszerelések

Asics gel 2150 f3 w
Garmin 910XT