julcsi futás

2013.02.22 Péntek, 06:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

12 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Valaki felreertette a lampafenyben tancolo hopelyhekrol irt tegnapi mondataimat. Mert ami most van kinn, na az mar tulzas.

A futas: otthonrol Lagymanyosi-hidon at az Infoparkba, ott 1 kor, aztan a pesti oldalon a Duna-parton egy oda-vissza 100/100-as valtogatas. (Nem ez volt az edzestervben, de az ut havas volt, a ho vegig esett, nem volt kedvem a 20x100 porgetost megcsinalni. Majd esetleg holnap bepotlom.) Aztan lazan haza.

Viszont most sikerult vegre megfogalmaznom a valaszt Zsuzsiek tegnapi kerdesere, hogy miert jo reggel futni? Hat azert, mert ha mar egyszer kimasztam a jo meleg paplan alol, kivertem az almot a szemembol, akkor mindenkepp el kell indulni, visszabujni semmi ertelme, aludni mar ugysem tudnek. Este viszont ezer kifogast lehet talalni, reggel keresni is felesleges oket.

Ja es a macskan megint rajtavan a bolond ora. Lefekudtem idoben, hogy na akkor en most jol kialszom magam fel hatig, erre a macska megallas nelkuli nyivakolasba kezdett. Kiengedni viszont most nem akartam, szoval inkabb turtem, es igyekeztem ignoralni a permanens nyavogast.  Fel 3 korul megint felebredtem, akkor adtam neki enni, hatha teli hassal kicsit lenyugszik, ez par oraig hatott is, de 5 korul mar megint sikerult felebresztenie. Vegulis annyira nem is volt ez rossz futas szempontjabol, mivel nem aludtam melyen, konnyu volt felkelni. Viszont igy delutan olyan leszek, mint akit fejbe vagtak...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 12 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

zellő képe

zellő 4149 napja

Nagyon ügyi vagy Julcsi! :) Én simán vissza tudnék feküdni, azután is, hogy már felkeltem, de igazából nálam is ott bukna meg a reggeli futás, ahol Józsinál! Jó pihenést!

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4149 napja

A frontok jönnek -mennek. Én is 6x keltem a cica miatt. 3x kiengedtem, majd kb. 20 perc múlva be. Hulla fáradtan ébredek reggel. 

Emelem kalapom, hogy ilyen friss vagy mostanában. :)

faxau képe

faxau 4149 napja

én reggel 8 ig alszom, bár 4.40-kor kelek:) Kizátnak tartom a hajnali futást. A reggeli séta a kutyákkal az igen, felébredek amint a bicós út mellé lépek, de futás közben kitörném a nyakam:)))

Noncsa képe

Noncsa 4149 napja

kiszabadultak a fénytolvajok:P

julcsi képe

julcsi 4149 napja

Mondjuk szerintem mindegy is mi miatt kell kimaszni reggel 6 elott az agybol (uszas-futas-munkaba indulas), ahhoz mindenkepp nagy elszantsag kell reszemrol. Viszont ha sikerul felkelni, akkor egesz nap rettento buszke vagyok magamra, hogy kepes vagyok ilyen emberfeletti dolgokra :D

jocccc képe

jocccc 4149 napja

ha reggeli futásról lenne szó én ott elakadnék, hogy kimásszak a jó meleg ágyból:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!