julcsi futás

2013.02.23 Szombat, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Távolság

11.5 km

Tempó

05:13 p/km (11.50 km/h)

Edzésleírás

Délben irány Esztergom, szóval még most délelőtt gyorsan futottam egyet. Mára kevesebb volt ugyan előirányozva, de most volt kedvem futni, nem akartam visszafogni magam.

Ma a Kopaszi-gáton van a Nike futóklub edzése, tegnap át is küldtem Adrinak, úgyis szokott a Kopaszin futni, ha va kedve, próbálja ki. Nekem a 10 órás kezdés sajnos késői volt, de azt gondoltam, nem akarom odaküdeni relatíve idegen emberek közé egyedül (legalábbis én ilyen helyzetben tuti meg lennék szeppenve), szóval kitaláltam, hogy úgy futok, hogy beugrom 10 előtt a Kopaszira, megnézem ott van-e Adri, illetve a többi gepárd, aki szokott menni ilyen eseményekre, és aztán amikor ő elkezdik az edzést, én hazafutok.

Végülis ez is lett belőle, mentem egy itthon-Müpa-Szabadság-híd-Gellért-tér-Infopark-Lágymányosi-híd - haza kört, 3/4 10 körül voltam a Kopaszinál, ott először ráakadtam Koch-ra, aztán befutott Szabi is, Adri is, kicsit ácsorogtam velük a pocsolyákban, dumáltunk, fényképezkedtünk (mert ugye anélkü nem edzés az edzés :D), Adri cipőt tesztelt, szóval telt az idő. Én addigra ronggyá áztam, de ez a saját bénaságom, igazán kinézhettem volna indulás előtt az ablakon, hogy nem az olvadó hó csöpög, hanem az eső esik...

Aztána  többiek elmentek bemelegíteni, én elindultam haza, és a Lágymányosi-híd közepén még összefutottam Lizával is! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 11.5 05:13 11.50 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!