julcsi futás

2013.02.21 Csütörtök, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:10:00

Távolság

15 km

Tempó

04:40 p/km (12.86 km/h)

Edzésleírás

Gepárdos edzés az Infoparkban. Bemelegítésnek 2 kör, elvileg lazán, gyakorlatilag Csillával nekünk inkább lendületes volt, de vitt minket magával a "tömeg". (Egyébként fura, ha valahova bemelegítésnek odafutunk, akkor nem esik jól ez az erősebb tempó általában, de ha a bemelegítés az Infoparkban van, akkor szinte mindig begyprsulunk már az elején.)

Aztán 100/100-as váltogatások. Csilla mondta, hogy próbáljunk meg menni a gyorsakkal (Zsuzsi és a fiúk). Végülis bírtuk velük többé-kevésbé, de azért az elte északi tömbtől kezdve már igencsak kapkodtuk a levegőt. A lendületeseknél már lemaradtunk a gyors csapattól, ott beáltunk a magunk tempójára. Az első körben még kicsit érezhető volt a váltogatós kör hatása, de a második körre nagyon belendültünk.

A végén még egy levezető kör. Összességében nagyon jól esett, jó tempót is mentünk, és csak úgy repült az idő, a végén csodálkoztam is, hogy meg is volt a 6 kör?

És bár hazafelé jövet elkezdett szállingózni a hó (igaz csak pár hópihe, és este a villanyoszlopok kifejezetten szép látvány ám!), de az indexen azt írják, vasárnap akár 13 fok is lehet! :) (Bár ha jól sejtem, nem Budapest környékén, de mégis, talán jövő hétre csak ideér, ugye?)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:10:00 15 04:40 12.86 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!