tomcsi futás

2013.02.16 Szombat, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:06:30

Távolság

30 km Szint: 360 m

Tempó

06:13 p/km (9.65 km/h)

Pulzus

Átlag
132
Minimum
0
Maximum
173

Edzésleírás

megint bicajos nagykör, kis kitérővel meglegyen a 30...

elején idegesített tök túlöltöztem, de a végén meg ahol nem sütött a nap kellet a szerkó...gyorsabban mentünk mint múltkot, már tudtuk az utat :-)

hosszúfutásnak ez nem sok, még legalább 5 km + kellett volna, de kifáradtunk ebbe is, nem mentünk sehova...kaja sem volt túl sok, 2 kis szeletecskét ettünk ketten...ivás úgy ahogy...kutakról...nem akartam az időt húzni bolttal, rontotta volna az időt :-))

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:06:30 30 06:13 9.65 360 0 173 132
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

13 hozzászólás

tomcsi képe

tomcsi 4100 napja

azt néztem sok helyen medencében úsznak...aztán  hogy oldják meg a 8 pályát akár 50 ember között meg...de jobb lenne kint, a fordulóim nem túl jók :-)

a bringa is általában szintnélküli...csak az vb nem?

oda tán akárki nem mehet...de pénzileg jobb a magyar, 300 euró körül van, itthon a fele...de az időpont miatt szimpi, és a távolság is franyó...pakoljak menjünk? :-)

Sanyesz73 képe

Sanyesz73 4101 napja

Az osztrák dupla jól hangzik, meg nincs is messze. A medencés úszás, meg a szint nélküli bringapálya kifejezetten barátian hangzik! :-)

tomcsi képe

tomcsi 4102 napja

azért 50 felett már ne akarjunk csúcsterhelést...tehát be kell osztani az időt :-))

jó ötlet a 24 órás bicaj is...túl későn van...

http://www.iutasport.com/?page=news

de van egy csomó amelyik nincs fent itt sem, azok nem tudom hol találhatóak...

Sanyesz73 képe

Sanyesz73 4102 napja

NA ezek szép tervek! Én is jövőre tervezem a duplát, ha úgy érzem hogy felkészült leszek. Én a 24 órás bringára szeretnék idén még elmenni. Szerintem ezt nem lehet túl későn kezdeni. Sőt az ilyen kihívásokra fejben is fel kell nőni. A legfontosabb hogy legyenek célok, álmok, legyen miért nekiállni edzeni. Merre nézegeted a duplákat?

tomcsi képe

tomcsi 4102 napja

pár hónapos volt a felkészülése ha jól kivettem...úgy sajnáltam nincs motivációja :-))

én még látok pár évre előre simán...a szeptemberi dupla rossz időpont nekem, már nézegetem a korábbikat, még ha drágább is...jövőre több lesz az ultra, több 12 órás futás, az 1-2 órás igénybevételek alig érdekelnek...de egyet-egyet beiktatok hátha pb lesz, de szigorúan csak ahol már futottam legyen mihez viszonyítani...BSZM elvileg nem lesz több, jövőre vagy inkább azután UB...esetleg jövöre váltóban, de a váltózásnak híve nem vagyok, mi van ha oda sem ér a váltótag? :-))

jövőre még tán lesz egy db 24 órás...12 óra alatt a 90 km-t szeretném, de tán annál megy majd több is...3 év mulva tripla Iron, és kb 3- 5 év mulva Sparttathlon...bár addigra öreg leszek mint az országút, lehet fuccsba megy az egész, túl későn kezdtem :-))

nem vagyok egy csodakeringésű ember...

Sanyesz73 képe

Sanyesz73 4102 napja

Hát igen, ennek nem sok értelme lehetett ha abbahagyta. Kínozta magát x hónapig vagy évig, aztán meg semmi.

Töményen én is bírom, de valahogy sport közben, meg közvetlen utána nemigen kívánom az alkoholt. Amúgy egy nyár esti grillpartinál 6-8 korsó lazán lecsúszik :-) Hozzá egy kis saját ringlópálinka ;-)

tomcsi képe

tomcsi 4102 napja

érdekes pont a buliban találkoztam egy számomra sem szimpatikus ellentétes esettel, 35 körüli férfi álma volt lefutni 3 órán belül a maratont, elment atlétikai egyesületbe, edzéstervet kapott, partnereket, ott gyakorolhatott, meg is csinálta, monnyuk valszeg atlétizált elötte...aztán nem volt motivációja, hosszabb távra nem mert elmenni, hétvégéi családdal teltek, sztem azóta le is állt...most akkor melyik a jobb, mert nem életformája lett a sport csak fellángolása...sikerorientált lett, ezen a szinten....vicces...

citromos is jó, de megtudom inni töményen is :-))

Sanyesz73 képe

Sanyesz73 4103 napja

A legjobb frissítő meg a citromos gösser! :-)

Sanyesz73 képe

Sanyesz73 4103 napja

Igazad van, szerintem is felesleges gyorsabban futni. Nekem a lényeg hogy hosszútávon egészséges maradjak, és minden percét élvezzem a futásnak. Ha ez 6.30-as kilikkel megy akkor annyival, ha 7 percessel akkor meg annyival. Általában azt látom, hogy akik gyorsabban futnak, szinte mindig fáj valamijük. A kalóriafelhasználás meg a kajáknak a kalóriaszámítgatása meg azoknak való, akik erre ráérnek! :-)

tomcsi képe

tomcsi 4103 napja

a táv lehet csak ilyen, de az idő a lényeg, és míg más ennyit lenyom akár fél-1 órával korábban, addig nekünk kell a frissítés...és nem gondolom csak vízzel kéne 3 órára elmenni...néha elmegy, de általában keves...

az energia felhasználást a gép számolja ki, kg-ra megy, az nem függ a tempótól csak a távtól és a tömegtől...neki...

egyelőre eszem ágában sincs gyorsabban futni, sőt inkább lassabban távolabbra...

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4103 napja

Én ilyen távokon mostanában csak vizet vizek, mivel azt javasolták, hogy akkor jobban tudja hasznosítani a szervezet a meglévő energiát, meg takarékosabban is müködik!

Nekem az tünt még fel, hogy sok az energiafelhasználás! Ha gyorsabban futsz, akkor gazdaságosabb leszel-mint a Tescó!

( persze könnyű mondani, hogy fuss gyorsabban egy fotelből üldögélve...)

alouette képe

alouette 4104 napja

nálatok legalább vannak még kutak...itt csak tüzcsapok vannak azokból meg inni nem lehet...egs, szép volt!

Sanyesz73 képe

Sanyesz73 4104 napja

Egészségetekre! Szép táv, szép tempó!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!