julcsi Úszás

2013.02.15 Péntek, 06:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Távolság

2 km

Tempó

30:00 p/km (2.00 km/h)

Edzésleírás

Azt hiszem, ez a het futas szempontjabol kicsit lazabb lesz, igy azt gondoltam, ma futas helyett inkabb uszni megyek.

Hetvegen egy barati osszejovetelen nagy lelkesen meseltem, hogy "kepzeljetek, voltam uszni a Hajosban!", erre Juli, aki mindig mindent jobban tud (tudom, ez alapjan a ket jellemzo alapjan akar en is lehetnek, de nem, o volt munkatarsam, ahogy magat egyszeruen jellemzi: budai urilany), szoval Juli kapasbol kioktatott, hogy minek megyek en a varos masik vegebe uszodaba, a Sztaki mellett kozvetlenul ott van a Manyoki uti uszoda, menjek oda. Es hat Julival eleg nehez (remenytelen) vitazni, szoval bologattam, es ha mar egyszer igy alakult, gondoltam tenyleg kiprobalom ezt az uszodat egyik reggel munka elott.

Pozitivumok: tenyleg 5 perc alatt beerek munkaba, fel 7-kor kezdtem uszni, 8-kor mar a munkahelyen voltam, es kozben kerek 1 orat usztam. Ezt mondjuk tenyleg nehez uberelni. Es amit nem hittem volna, egesz jo volt ez a 25-os medence, pont idealis nekem a gyorsuszas gyakorlasara, igy most tok sokat usztam gyorsban, es ez hihetetlen elegedettseggel toltott el :)

Negativumok: a belepo draga, a viz pedig rettenetesen kloros, vagy legalabbis nekem ugy tunt.

Igazandibol szeritnem fogok majd meg ide jonni (ha egy kis reggeli lubickolasra vagyom), bar  azert meg folytatom a fedezzuk-fel-Budapest-uszodait pojektet.

(Bocsi az ekezetek mellozeseert, de angol billentyuzetem van, es nem szeretem magyarra allitani, mert abbol mindig nagyon vicces dolgok sulnek ki...)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 2 30:00 2.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

julcsi képe

julcsi 4155 napja

Igen, tényleg közelebb van, mint a sárvári :D

unabambina képe

unabambina 4156 napja

Én is kiakarom próbálni 5 éve azt az uszodát, de minidg a sárvárinál maradtam :) azért a közelsége pozitívum :)

Rékucc képe

Rékucc 4156 napja

Egészségedre!! :) Az uszoda felfedező projecthez szívesen csatlakozom, kéne találni egy viszonylag olcsóbb uszit, ami sokáig nyitva van. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!