Pepe88 egyéb

2013.02.11 Hétfő, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

MÉRLEGELES!

Tegnap este ráálltam a mérlegre, ami 85kg-t mutatott (úgyhogy a súlyom most úgy 84 lehet). IM előtt voltam 79. Azóta nem mérlegeltem, de január elején igen és ugyan 81kg voltam, de centik terén pozítiv volt a változás, úgyhogy nem aggódtam/érdekelt a súlyom. Ez a 84-85 viszont már sok. Lehet a tél miatt is (de tavaly és tavalyelőtt nem volt súlynövekedés...)

 

Nagy része szerintem a betegségnek és az a miatti depinek köszönhető. Heti 1pizza, gyrosok, 3kakóscsiga,almáspiték, sütik, csokik..Január étkezés terén majdnem katasztrófa volt. (nem is biztos hogy majdnem...A hajnali 1kor elfogyaszott húsimádó pizza és mellé egy csokis süti nem túl egészséges).

Úgyhogy tegnap estétől, közvetlenül a mérlegről való leszállás után azonnal visszatértem a normál étrendhez. Már tegnap este is csak almát ettem és kicsit éhesen mentem aludni.

LE KÉNE FOGYNI MÁR!!! Nyárra 75kéne legyen, de a minimum a 77-79.

 

1napig sikerült tartani ezt a nagy tervet, mert a mai futás annyira megviselt, hogy utána megittam 0,5l kakaót...De bizakodó vagyok és menni fog megint a tökéletes/normál étrend. Motivált vagyok. Csak ez a hideg takarodjon már el 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!