julcsi futás

2013.02.08 Péntek, 06:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

9.3 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Ha az éjféli lefekvés és a reggel 6-kor tervezett felkelés közt az ember macskája úgy dönt, hogy éhes meg egybként is unja már a lakást és ő ki akar menni a hidegbe, de most azonnal, hajnal 4-kor, és ezt a rendelkezésére álló egyetlen eszközével, a nonstop nyávogással fejezi ki, na az határozottan nem a legszebb pillanata az ember és állat barátságának. Persze nem akarom nagyon bárnati az állatot, mert lehet, hogy csak tüzel, mert feltűnően ideges, és fura dolgokhoz dörgölőzik, na de komolyan, pont hajnal 4-kor kellett ezt elkezdenie???

Szóval 6-kor csörgött az óra, a szokásosnál tovább tartott, amíg a fejemből mereven előre bámuláson kívül bármi másra képes voltam, de azért csak összeszedtem magam, és nekiindultam. Nagyon lazán futottam, azért a két edzés között eltelt kevesebb mint 12 órát érezték a lábaim. Ráadásul iszonyú hideg volt kinn, minden pocsolya be volt fagyva, viszont cserébe gyönyörűen sütött a nap! Szép volt ez a reggel, szeretem az ébredező várost (a már ébren levő és épp munkába igyekvőt kevésbé), tényleg már csak az az egy hiányzik, hogy 0 fok fölött legyen. 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 9.3 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

julcsi képe

julcsi 4163 napja

Olyankor futok reggel, ha estére program van. Hétfőn moziban voltam egyik barátnőmmel, ma meg egyik barátomékhoz voltam hivatalos vacsorára és egy kis sorozatnézésre. Rádásul ma későn kellett mennem dolgozni, szóval kapkodás nélkül belefért a reggeli futás. Viszont így télen ez azért nem az igazi, ha jobb idő lenne, könnyebb lenne elindulni kora reggel.

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4163 napja

Grat. Egyre többet futsz reggel. :) A cica miatt én sem alszom. Többször is felébreszt éjszaka. Alig várom a tavaszt. Kirakom......:)))

Gebregab képe

Gebregab 4163 napja

Minden tiszteletem a felkelésért, de hétvégén aludd ki magad! :)

unabambina képe

unabambina 4163 napja

Tudtam én , hogy a kutyám egy tünemény :)

Noncsa képe

Noncsa 4163 napja

óóó, hozzám a szomszéd cica jött, mikor hazaértem és nagyon örült nekem:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!