julcsi Úszás

2013.02.09 Szombat, 14:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

2.5 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Lassacskán írhatom azt: szokásos szombati úszkálás :)

(Júliusban a munkatársaimmal nyaraltunk, és említettem nekik, hogy de jó is lenne a futás mellett eljárni úszni, mondjuk heti egyszer, és ősztől el is akarom kezdeni. Azt is hozzátettem, hogy azzal, hogy ezt most elmondtam sok embernek, kényszerítve leszek, mert ők bármikor számon kérhetnek. Erre az egyik munkatársam vitába szállt, szerinte azzal, hogy elmondtam nekik, olyan, mintha már el is kezdtem volna csinálni, és szerinte úgysem fogok lejárni. Annyiban igaza lett, hogy ősszel nem jártam, na de most már talán kicsit visszanyertem a hitelemet, remélem végül nekem lesz igazam :)).

Lemerészkedtem a Hajósba, kicsit ugyan kalandosan találtam meg a medencét, de aztán csak sikerült (elsőre nem mertem elindulni a "Nyitott medence" felirat irányába, viszont egy fürdőruhás-kabátos néni útbaigazított, "menjek csak arra, de szerinte vegyek én is kabátot, ő néha még csizmát is szokott..."). Kiválasztottam egy kellően szimpatikus sávot, amiben rajtam kívül csak hárman úsztak, nagyjából velem egy tempőt, csak minden hossz közt sokkal többet pihentek, így úgy érezhettem, hogy csak úgy süvítek hozzájuk képest :D (Pedig nem.) 

Az én kicsi lelkemnek és ízlésemnek ugyan kicsit sokan voltak (emiatt úsztam végig mellben, nem mertem az ennél bizonytalanabb úszástudásommal próbálkozni), viszont határozottan ingergazdagabb a környezem, mint otthon. A legjobb az volt, amikor valahol a látómezőm szélén a szinkronúszó lányok bemelegítés gyanánt fél percenkét HOPP kiemelkedtek a vízből, szabályos 5 méteres közönként elhelyezkedve egy sávban, aztán visszamerültek. :)

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 2.5 00:00 0.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!