yoyo futás

2012.12.16 Vasárnap, 13:50:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:17:00

Távolság

17 km

Tempó

08:04 p/km (7.45 km/h)

Edzésleírás

Zolival annuskánál lett megbeszélve ,hogy talikázunk,felhívott ,hogy késni fog,én meg majdnem lemondattam vele ,mert annyira tükör jég volt a dózer,hogy 3,5 km közel 40 p lett.tipegtem topogtam felfelé sem bírtam menni,mert vissza csúsztam.Aztán Annuskánál még nem volt ott Zoli,így tovább futottam .

A talika után vissza futottunk,tipegtünk  Annuskáig ,ott le a ződön ,mert együtt lefelé még erre nem mentünk ,,külön már igen na itt már nem volt jég,csak sár,de az bőven ,alig bírtam má emelni a lábamat,Kiértünk az erdő szélére,ott is megkaptuk ami jár,brutál sár,aztán jött egy faleveles út ami felfelé vezetett, és elindultunk azon,,sár már kevés volt,de nagyon szép amolyan bérc szerű részre értünk,ahol észervettem egy muflont velem szembe ,Zolit nem látta,de elkaptam a karját ,és rohantunk,hogy meglássuk még a völgybe  ,és igen  két Muflont láttunk elfutni a fák között ...innen tovább egy völgybe futottunk még le ,majd ismét fel,aztán kiértünk egy dózerra, ott három őzet láttunk szaladni . Szép délután volt ,örülök,hogy sár volt,mert akkor nem kanyarodtunk volna fel ,erre a szép,számomra eddig  ismeretlen részre . 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:17:00 17 08:04 7.45 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 4171 napja

Krisz ha este szeretnéd akkor bármikor, ha nappal akkor kari után ..megbeszéljük majd ,de ha velünk jössz akkor nem kell bejárni az egészet ;) elég csak a még távolabbi csúcsok átkötését frissíteni ... nagyon jóóóó lesz várom :)

 

köszi Zolibaba  a futást.

pátyalso képe

pátyalso 4171 napja

Számunkra ismeretlen rész:-) Köcike a futikát !!

kkoos képe

kkoos 4171 napja

Mikor terveztek BHTCS bejárást?

kkoos képe

kkoos 4171 napja

Látod a tanulság nem kell a jégtől megijedni és a sár egy fokkal jobb mint a jég, szép helyeken jártatok, egészségedre Cillagom!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!