yoyo futás

2012.11.19 Hétfő, 14:35:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

10 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

épp ideje volt,hogy felmenjek Dömötörért,és Amandáért. a futás nagyon nehezen ment,de azért az erdő aljáig futottam ,egy néni meg is kérdezte,hogy első kör ? Méé mikor futottam én több kört a szénásra ? honnan vette nem is ismerem a nénit :)

A Hosszú árokba  leérve Dömötörnek nem volt feje ,először nem is találtam ,,kerestem néztem aztán úgy 100m lentebb találtam meg,a sapkáját ellopták ,csakúgy mint Amanda kendőjét,,ő szó szerint derékba volt törve,,külön a fej,a törzs. nyaklánca sem volt meg.  Most mit mondjak,mégis csak egy bábuk egy fadarabra fehúzva,de mégis olyan pipa voltam,én csináltam őket,hogy örömöt szerezzek,és így ellopnak mindent róluk,csoda hogy a pólokat nem vitte el senki.. a szurkoló papirka is ami a pólóra volt tűzve,az is letépve..

 

gondoltam ha  már itt vagyok akkor még futok egy kicsit ,bár nagyon nem kivántam,de olya csodás volt az erdő,szinte hivogató ,,itt vörös levelek ott sárgák,odébb zöldek terítették be az utat. Elértem a Disznó-főre ,éppen már ment le a nap a fák fölött. A gerincen végig futottam,néztem a fák tetejét hátha látok fagyöngyöt . Végig értem a gerincen nem volt tovább ösvény .álltam néztem a fákat,megláttam fentről 2 ózet ahogy szökellnek a kövek közt felfelé. Mosolyogtam nyugodt csendes volt a táj,szél szinte semmi.és akkor megláttam fentről  a fagyöngyöt . lecsúsztam a morzsalékos szikláról,és szinte karmagasságból tudtam szedni egy jó nagy csokorral. leültem és szétszedtem,,olyan jól elvoltam,hogy az idővel nem számoltam ,,még a bábukaért is vissza kell mennem ideje indulni. Már a P- K+ nyegbe érve alján erősen sötétedett, mire felértem még láttam, gyorsan összeszedtem a maradék bábukat,Dömötör fejét felhoztam,majd mikor leraktam az avarba  újra elgurult  :)  utána már csak tömködtem a szatyorba mindent ,a fagyöngyöt felmarkoltam siettem felfele. A szénáson ért a sötét. Lefele hihetetlen, de több száz apró fehér lepkék kisértek .. mindtha az utat mutatták volna ..

Szép késő délután volt jó,hogy elmentem

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 10 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

kkoos képe

kkoos 4198 napja

De jó dolga volt Yoyokának, fagyöngy és őzek!

gergő képe

gergő 4198 napja

:) hejj, de jó leírás. kicsit irigykedek.. igazán klassz lehetet! ezekért a pillanatokért kell erdőbe menni!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!