zozo.m futás

2013.03.23 Szombat, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:15:50

Távolság

16.93 km Szint: 62 m

Tempó

04:29 p/km (13.40 km/h)

Pulzus

Átlag
183
Minimum
0
Maximum
193

Edzésleírás

6. BSZM (3. nap) - Élményfutárok feat. Zamárdi rock

Egy nap pihi után megnyertem a leghosszabb, legnagyobb emelkedős szakaszt. A Péntekihez képest annyi változás történt, hogy nem volt olyan nagy szél, és a nap is elbújt a felhők mögé.
Továbbá sokkal több futó volt. megjöttek a félbalatonosok és a maratonisták, akik között találtunk egy nagyon babaarcú futó(hölgye)t.

Az indulás után IronTomi volt barátai ... csapatfutója volt mögöttem. Majd 500 méter után váltották le a futóját. Csabi jött mögöttem. Igazából beállt a hátam mögé nagyon zavart. Így ebben a formában. Próbáltam elengedni, illetve nem szélárnyékot adni neki. De nem ment el. 

Végül beletörödtem. Nagyon nem érdekelt utána a dolog. Végül jól jártam, mert csapattársai frissítettek engem is. A zánkai emelkedőig én futottam elől. Utána Csabi átvette a vezetést, de látszott, hogy nincs benne több. Ezért úgy voltam vele, 10-ig hagyom magam előtt, aztán átveszem a vezetést megint. Különben nagyon visszaesünk. A 1,5 kili alatt próbáltam magamhoz térni. Közben a csapat közölte velem, hogy a babaarcú nem sokkal van előttem. Majd szólt Csabi is, hogy nem bírja, de mögöttem bírná a tempót. 

10-nél váltottunk, de fél kilcsi után már visszaszóltam neki, jöjjön velem, de nem jött. Amennyire bírtam toltam, jól mozogtam, mikor fáradtam volna elkezdtem figyelni a mozgásra. Nagyon mentem. Az utolsó nagy emelkedő előtt visszanéztem picit láttam, hogy valaki nagyon jön. Ironka nagyon tolta.  Közben azon agyaltam, lassan már itt a vég nálam és sehol az a lány.  

Az emelkedőt már nehezen abszolváltam, de azért sikerült felérni, ahol Csabi (ÉF) szurkolt nekem. Ekkor megláttam az utolsó lehetséges futót, aki hasonlított rá. Nem volt mese menni kell tovább. Szépen érkeztem meg mögé. Nem csak az arca volt szép. :) Szemből jött két bicajos, így gyors gondolkozás után úgy döntöttem, bevágok elé, mert különben kiesek a ritmusból bár szívesen maradtam volna. Egy "HAJRÁ" keretében otthagytam és mentem a cél felé. Kicsit nekivetköztem, hogy gyorsan menjen a váltás. 

Az utolsó kanyarhoz érve Mariann, Dodó, Zoli, Bazsi és a többiek szurkoltak, nagyon jól esett. 

Ez volt a legjobb érzetre is. Nagyon kikapcsolt a futás. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 1 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

retisonic képe

retisonic 4102 napja

Az Iron Tomi féle bagázst én is megelőztem egy szakasszal később. A srác ment vagy 9 perces tempóban, és közben ordítva lihegett, ijesztő volt, de kísérték kocsival, úgyhogy nem aggódtam túlságosan.

Felszerelések

Nike Air Span 8