yoyo futás

2012.10.07 Vasárnap, 08:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

06:07:00

Távolság

41.8 km Szint: 1510 m

Tempó

08:47 p/km (6.83 km/h)

Edzésleírás

Vasas TT két régi ismerőssel brekasszal,és hurvinekkel .  Dömösre a  26. kilihez 3:24re értünk .innen aztán már nem sok kedvem volt futni ,,még Pilismarótig elkocogtam a 30 hoz, aztán onnan 2x is elkavartam ,,pedig már tudhatnám az utat.  Sajna mentem valaki után :/  Gondoltam talán a 2 órás buszt elcsípem ,de a Rezső kilátónál ért a 14 óra ,,innen már tényleg nem siettem ,,főleg hogy Gabi mondta hogy  értem jön motorral :) Matyinál egy pite és pihenés,brekiék 20 percet rám vertek ami nem baj ..Amúgy  eléggé elfáradtam,de ennyi edzéssel ne várjak csodát ,,sőőőtt még örüljek is,hogy csak 5 percet rontottam a tavalyihoz képest . 800 forintért,minden ponton volt valami fincsiség,alma csoki, ropi ,kacsazsiros kenyér,szörp ,sütemény ,savanyúság, Jó kis túra volt ,és még  az eső is elkerült . jövőhéten a Mecsek jujjjjjjj

Pomáz - Kő-hegy - Vasas-szakadék - Lajosforrás - Dömörkapu - Lenkó emlékmű - Bükkipuszta - Király-kút - Szőke-forrás-völgye - Dömös - Pilismarót - Szakó-nyereg - Dobogókő.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:07:00 41.8 08:47 6.83 1510 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

Boszi72 képe

Boszi72 4237 napja

Ah, jó volt ez Yoyoka, igazi gasztró-túrának tűnik! Fel a fejjel, élvezd és értékeld az órákat, amit kint tölthetsz az erdőben. Nem kell rohanni sem mindig, néha így alakul, de a Matyi büfében okosan vígasztalódtál. Én sem tudom már kihagyni.:-) Gratulálok!

pátyalso képe

pátyalso 4241 napja

Nem voltál piskóta/az nem téved el:-)/ezért megérdemelted a szokásos pitét! Gratu !!

Tutu képe

Tutu 4241 napja

Óóóó Cillagom gyönyörű helyeken futkorásztál megint! De jó lehetett neked! Még erősen élnek bennem a nyári élmények és most visszavágyódom... A Pilis ősszel is biztosan csodaszép.

Egészségedre a túrát és a sok finomságot! Ez egy igazi neked való túra volt! Puszi :)

yoyo képe

yoyo 4241 napja

Hát bolyjhikám ,már ha csak a 800 forintot nézzük , már ott mekkora a külömbség ,az erdőről már nem is beszélve :)

Mert bár nem sütött a nap,de hát valami csodás volt az erdő ,,Dömör kaputól egy új jelzésen mentünk az erdőbe az is valami csoda szép volt,,és hát Sikáros,és Bükki puszta ,na és  a Szőke forrás völgye....hááát ezeket már  nem is kell mondani.  jesszusom  2006 ban volt az a bizonyos régi csapat ? ,,atom toronybácsi, fJani,és a többiek ?  Dehátmikorteltelazidőőőő ? az évek is szaladnak :O

köszi szépen mindenkinek !

 

kkoos képe

kkoos 4241 napja

Gratu Cillagom, egészségedre!

nyaff képe

nyaff 4241 napja

Jajj, cillagom, majdnem én is ezt választottam, de aztán elcsábultam, és a maratoni nevezésemet átírattatam 30 kilire. Mostmár tudom, hogyy miért is nem akartam eddig Pesten maratont futni, a két rakparton való többszörös tiki-taki (bocs Árpi) nem az én műfajom. Ha nem lett volna szuper kisérőm, akkor halálra unom magam, az erdő az én világom, több tévelygés nem lesz.

A héten, a Vasas maratonra gondolva többször is eszembe jutott a 2006-os közös teljesítésünk, na meg a régi csapat is, akik mind ott voltak. Nosztalgiáztam, de jövőre tuti az erdőt választom.

Szóval, jól jártál ezzel a túra-futással. Gondolom az erdő és az időjárás gyönyörű volt. Egészségedre Cillagom!

gergő képe

gergő 4241 napja

ez az igazi, minek tapasztani az aszfaltot a spáron, mikor ott az erdő! egészségedre!!

pecsenye képe

pecsenye 4241 napja

no tessék.. "mindenki" a sparon, Cillagom meg a hegyekben:) Nagy Gratu!

mjoci képe

mjoci 4241 napja

Egészségedre Cillagom.:))

Wojtek63 képe

Wojtek63 4241 napja

A hegyek a lábadban, a "kavarás" meg a "pakliban" van. ;-)

Jót mentél Cillagom, egészégedre! :-)

Már várom én is a november elejét. ;-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!