rambó112 bringázás

2012.09.15 Szombat, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:29:00

Távolság

137 km

Tempó

01:32 p/km (39.33 km/h)

Edzésleírás

Tisza-tó Kamikaze Maraton


Szilárdnak üzenem : Jól tetted,hogy nem jöttél!

Röviden: Eső    Hideg       Tömeg           Bukások

Kegyetlen körülmények között,kb. 0 fékhatással indutam életem első 134 (137) km-es versenyén.Már az utazás alatt láttuk,ma ezt nem ússzuk meg szárazon!Szakadó esőben autóztunk végig,és láttuk,nem nagyon fog javulni az idő egy jódarabig.Mikor megérkeztünk éreztük,hogy nagyon hűvös van,de szerencsére az eső kicsit alább hagyott.Én sejtettem,hogy ez egy nagyon hosszú,hideg,vizes verseny lesz sok bukással és egyéb meglepetésekkel.Az érzésem bejött,minden így volt.
Indulás után megtettünk 1,02 km-t amikor jött az első nagy fékezés,és itt jöttem rá arra,hogy semmi fékem nincs,így eléggé rámentem az előttem lévőre és majdnem bukás is lett belőle.Csak erre gondoltam:te jó ég,már az első kilóméterben majdnem meghalok,mi lesz ezután??????
Rajtnál láttuk,hogy elég sok,tőlünk erősebb versenyző lesz,és azt gondoltuk,hogy őket nem fogjuk tudni leverni.A verseny elején az első boly végén helyezkedtünk és egy darabig itt is maradtunk.Majd mentek a szökések,próbálkozások.Rengeteg midnen történt,leírni nem akarom most mert hosszú,de lényeg,hogy nem unatkoztunk.A szemüvegem iszonyat mennyiségű dzsuvát összeszedett,ami igen erősen zavart a kilátásban,sokszor csak tippeltem,hogy hol is kell mennem,hogy ne mennyek kátyúba bele.Sok bukást láttam,de szerencsére a nyíregyházi esőmenők közül mindenki egyben visszaért a 137 km után.
Doki nagyon ügyes volt,elment szökésben,és mivel erős,egy segberúgos megindulással mindenkit leszakított magáról!!!! Én az őt követő 3 fős üldözőcsapat tagja voltam,persze nekem nem az utolérés volt a cél.
Dokira büszke vagyok,mert az elején egyáltalán nem gondoltuk volna,hogy nekünk itt ma van esélyünk akármihez is,de ő meg mutatta,hogy ez mégsem így van,és hibátlan taktikázással és hatalmas erővel sikerült elérnie a dobogó legfelső fokáig.Természetesen Zsolti keze is benne van ebben,hiszen általában ő a megindulások értelmi szerzője,és ez ma is így volt.
Összességében nem volt ez rossz verseny,csak hát az időjárással nem volt nagy szerencsénk,néha azért eléggé fáztam,de főleg a verseny előtt és utána.
Elfáradtam,és nem akarok mást csak aludni.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:29:00 137 01:32 39.33 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

rambó112 képe

rambó112 4305 napja

Majd jövőre! :-)

Doki79 képe

Doki79 4305 napja

Hiányoztál előről, megint ketten kellett volna beérkeznünk.

Cyco képe

Cyco 4306 napja

Természetesen 5 *

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!