betakbence futás

2012.09.09 Vasárnap, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:30:50

Távolság

21.4 km

Tempó

04:15 p/km (14.14 km/h)

Edzésleírás

Nike
Későn álltam be a rajtba, melegítés nélkül. Már indulás előtt éreztem, hogy ez bizony fájni fog. Igazam lett. Az első 2 km rendben ment, de a 3. csak 4:07-es lett, itt le is szűrtem gyorsan, hogy ebből ma nem lesz 1:25-ön belüli idő. Egyre szarabb kiliket futottam, befigyelt néha egy 4:20-as is, iszonyat gyengén ment a futás. Rohadt meleg volt, nekem ez már kánikula szint, amit nagyon nem bírok. 16.5km-nél jött a baj: a zuhany után valaki izomból nekem jött hátulról és felrúgott. Csúsztam a betonon 2 métert, erre a faszi elfut mellettem, és bocsánatkérés illetve bármiféle segítségnyújtás nélkül még hátrafordul: "Bocs, már nem tudtalak kikerülni" Hát B*SZD MEG TE KÖCSÖG!!!!!!! Vak vagy? Hogy lehet egymásnak menni, amikor kb. 10 m-enként haladtak a futók, egyesével???? A könyököm, a csípőm, az oldalam, térdem, és a tenyerem lehorzsolódott, és kicsit be is dagadt az ütéstől, a könyökömből bónuszként ömlött a vér az utolsó 4.5 km-en. Remélem olvassa az elkövető (bár ennek kicsi az esély), de mindenesetre szívből kívánom, hogy egyszer ugyanígy rúgják fel őt is egy ilyen versenyen. Eztuán már tényleg csak a túlélésért ment a harc, az utolsó km-en tudtam egy kicsit gyorsítani, de nem sokat ért. 
Csalódott vagyok. Egyrészt, mert nem tudtam elérni azt az időeredményt, amit kitűztem magamnak (1:24:59), másrészt mert még az edzésen futott PB-met (1:25:40) se tudtam megközelíteni. Na mindegy, vannak ilyen napok, amikor nemcsak, hogy a futás nem megy, de még balszerencse is éri az embert... (ha nincs a felrúgás, 1:30-on belül vagyok)
Jövő vasárnap a cél a dobogó teteje a 2 fős maratonváltóval!!!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:30:50 21.4 04:15 14.14 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

faxau képe

faxau 4297 napja

Hát én utána futottam volna és felrúgtam volna, mint a fagyott sz@rt! A 2 lábát úgy összerúgtam volna, hogy attól kéregetett volna. Mindensetre kemény küzdelem volt. Grat!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!