Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 508 899 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Yasso 800s - mi ez és mire jó?

Bozót | 2013-03-01 | 19 hozzászólás

atlétikai pályaElég ismert edzésmódszer a világon a Yasso 800's, amely a Runner's World egyik munkatársáról, Bart Yasso-ról kapta a nevét. Egy kedves futótársunk kérte, hogy legyen erről egy cikk magyarul. Legyen!

Mennyit tudnék soványabban és fiatalabban?

pen | 2009-05-03 | 19 hozzászólás

Ha neked is van pár fölös kilód és elmúltál harminc,  biztos gondolkodtál már rajta, vajon mennyivel tudnál gyorsabban futni, ha hirtelen eltűnnének rólad a felesleges évek és kilók. Nos, úgy tűnik már erre is van tudományos formula: amerikai tudósok kidolgoztak egy olyan kalkulátort, ami adott távon az elért időeredményedből kiszámolja mennyinek felelne ez meg, ha 25 éves és 50 (nők) illetve 65 (férfiak) kilós futó lennél.

A helyes táplálkozásról - futóknak 3.

pen | 2007-01-14 | 6 hozzászólás

Elkészült! Következik a tápanyag és kalória kalkulátor! Természetesen némi magyarázatot is adunk a használatához. Olvassátok, használjátok!

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke