Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 655 710 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Bokszolóknak szabad füvezni?

Bozót | 2013-05-16 | 1 hozzászólás

A küzdősportok nem tartoznak a profilunkba, de a sport tisztaságáért küzdő nemzetközi doppingellenes ügynökség döntései fontosak lehetnek számunkra is. Érdekes hírt találtam, állítólag a WADA bejelentette, hogy megemeli a tetrahydrocannabinol elfogadható határértékét, bár a honlapjukon ilyen bejelentést nem lelek. 

Olimpia 2012: Női boksz szerepel majd a programban

pen | 2009-08-14 | Nincs hozzászólás!

A NOB bejelentette, hogy a női ökölvívást felveszik a 2012-es olimpiai programba, míg a golfot és a hétfős rögbit a 2016-os játékok programjába javasolják. A többi sportág kérelmét az olimpiai programba való felvételre a NOB elutasította.

Pekingi Olimpia: Augusztus 14-i események

pen | 2008-08-14 | Nincs hozzászólás!

Úszásban Gyurta Dánielnek és a magyar női 4x200-as gyorsváltónak a döntőben, Cseh Lászlónak pedig a 200 vegyes elődöntőjében szurkolhatunk. Igaly Diána címvédésre készül a sportlövők skeet számában. További magyar versenyzők a mai napon: lövészetben Tóth Anita, birkózásban Fodor Zoltán, Virág Lajos és Deák Bárdos Mihály, cselgáncsban Hadfi Dániel, ökölvívásban Szellő Imre. Vízilabdában magyar-spanyol összecsapás lesz.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke