Tippjáték
Létrehozta: axaxaxasz mlö | 2011-04-11 22:14:39-kor
Amatőr hirdetett tippjátékot blogjában a múlt héten: a Vivicittán futott félmaratoni idejét kellett megbecsülni. Úgy gondolom, érdemes lenne folytatni a játékot, és az ötletgazdával egyeztetve meghirdetetem az Edzésonline Tippjátékot (E.T.). A javasolt szabályok röviden: az aktuális tippeltető megbecsülteti a fórumtársakkal valamely időben nem túl távoli sportteljesítményének valamely viszonylag pontosan mérhető paraméterét. Kedvcsinálónak felajánlhat némi tárgyjutalmat is, de a legpontosabb tippelő igazi jutalma a dicsőség, no és az a lehetőség, hogy ő hirdetheti meg a következő megtippelendő eseményt. Elvárás a tippeltetővel szemben, hogy edzésnaplójának publikussá tételével elérhetővé tegye a játékostársaknak a racionális döntés illúziójának élményét.
Örülök neki, hogy nem meghalós tempójú tippek hangzottak el.
Saját magamra nem szivesen tippelnék, mert 3:20 és 4:00 között bármi lehetséges.
Viszont úgy tünik a húzodásom helyrejött.
3:42
Jóleső futás lesz kb. 2/3-ad részt tűrhető tempóban - kinéz egy 3:30 körüli még, aztán bejelez a kisebb húzódás, és visszaveszel.
Ezt csak a tipp kedvéért mondtam, amúgy fogalmam nincs tudományos megközelítésben :)
Előzmény: mjoci (87)
Nyugodtan lehet a maratonra tippelni, majd blogban megirom, hogy miért tüntem el.
Segitségképpen a legjobb maratoni idöm: 3:27, a táblázatban 3:20-at jelöltem meg célidönek, viszont nem készültem rá és jólesö futás a cél, bal combfeszitömben egy kisebb húzodás van.
Hogy ne lehessen tudományos alapon kikövetkeztetni a várható idejét, és ténylegesen tippelni kelljen :)
Előzmény: monique (85)
Mjoci nyert! :)
(21:59-et akartam tippelni először, azzal se nyertem volna mondjuk :P )
GRATULÁLOK a nyertesnek. :P
(21:47)
amúgy én magamnak vmi 21:40-et sejtettem, mert annál jobbhoz egyébként is nagyon küzdeni kellett volna meg kockázatos is lett volna h esetleg elfutom vagy akármi. abban biztos voltam hogy 21:20-nál jobb nem lesz
Előzmény: mjoci (76)
végre felrakták a nevezési infókat, neveztem :P szóval megyek :) tippek még jöhetnek :D
elvileg szept. 22-én lesz az eötvös 5km... én csak annyiban vagyok biztos h PB-esélyes. :) tavaly már futottam ott szintén szeptemberben, benne van az edzésnaplómban.
lehet tippelni! :)
nem mertem elmenni ebben az időben:)
ha eltés eötvös 5km-t megrendezik szept végén, akkor arra jöhetnek a tippek! :)
Előzmény: Amatőr (59)
Attól tartok, még várnunk kell....se Nike, se maraton....talán a Vár a Hármas?
Előzmény: Amatőr (59)
No, monique, miként tervezed a NIKE-t?
Versenynek totál nyomva, vagy edzéselemnek, előre megtervezett tempóval? Legyen tipp, vagy ne legyen? 
de ha nem versenyzek, akkor én döntöm el a tempót, az úgy meg nem fair a tippjáték szempontjából. :P
nike, bárcsak lenne még 2 hónap a versenyig :D
azért mondom ezt mert nem sok idő maradt bármin is fejleszteni. nem hiszem h sok minden változna, ha most teszitek meg a tippeket.
de persze nem sürgetek én senkit, nyugodtan tippeljetek később!
Előzmény: Bozót (57)
Tudom, de a játék folytonossága szempontjából nem is lényeg. Na mind1, akkor várunk a Nike-ig :) De azért most még nem tippelnék két hónapra előre
Előzmény: monique (56)
nem, tatát soha nem versenynek szántam. szerintem a nike lesz nekem:) jöhetnek a tippek nyugodtan :)
Előzmény: Bozót (55)
Nos megvan az eredmény:
axaxaxasz mlö 1:27
monique 1:26
Bozót 1:28:10
Sneci-ke 1:29:28
zenoka 1:21:19
Amatőr 1:24
Az idő pedig: 1:25:29
A nyertes pedig monique
A nyertesnek gratula!

Na, ja, mert kirándulósra vetted :)) No, most nekem kell kitalálnom valamit....de nem is tudom, mit tervezek a közeljövőre...:P
Előzmény: mjoci (99)