Nike félmaraton
Létrehozta: sepi | 2010-08-23 13:00:48-kor
Nem is értem, hogy nem jött még létre ez a topic, tehát úgymond hiánypótlásul létrehozom, mivel azt hiszem nagyon is aktuális.
Jöjjön ide hát minenki, aki indul ezen a versenyen és beszélgessünk róla jó sokat!
FIGYELEM! Csak klikkelj ide és rakd be a 2011-es Nike Félmaratont az edzésnaplódba, hogy jobb listát tudjunk csinálni az indulókról!
A célba érkezés után oxigénsátorral, defiblirátorral és hideg sörrel várjatok.
Némi info a sátorról. Az elhelyezkedést lentebb lévő térképen látjátok. Dupla sátrunk lesz, ebben lesz az öltöző, csomagmegörző, kaja, pia, de nem itt fogunk csoportosulni, hanem a sátor előtt, mert ott lesz hely. A lényeg, hogy a sátorba csak a feliratkozottak mehetnek be. Mindenki rajtszámmal jöjjön és kapni fog egy EO-s pecsétet rá, ami a belépő lesz. A sátrat a beach flagről könnyen meg fogjátok ismerni. Szerintem jó buli lesz, bár nem fogok futni :-)
Elkészült az Edzésonline beachflag is, ezt tűzzük ki majd a sátor elé. Kicsit már mutatja az új EO designt.

Sziasztok! Váltótársam sérülés miatt lemondta a vasárnapi Nike futást. Ha valaki szeretne váltózni - második fele - az kérem írjon nekem. Lehet lány és fiú is! :-) Köszi! Mira
Ó, ez klassz, mert a Csemetékhez is mennem kell! Nem lesztek messze :) Rám nem jellemző módon, nagyon várom a vasárnapot! Talán sütit is viszek :)
Előzmény: pen (407)
Adrycával párban is indulunk, Ő futja a második felét. Ő szerénykedne, de én megszavazok neki egy 60 percen belüli 9,7 km-t :)
szombaton is kint lesztek? lehet kisetalunk a felesegemmel korulnezni a kiallitok kozt:)
Előzmény: pen (409)
Hát a máv-t és a bkv-t ismerve az ember nem indulhat elég korán. Bár úgy néz ki 8 óra körül ott vagyok. 
köszönöm
Előzmény: pen (409)
Igazán rangos mezőnyben fogtok futni vasárnap. Mivel idén félmaratoni OB lesz a Nike, íme, ők is ott lesznek:
Kálovics Anikó, Rakonczai Bea, Staicu Simona, Földingné Nagy Judit, Kovács Tamás, Végh Tibor, Rezessy Gergely, Tóth Tamás, Koszár Zsolt.
(forrás: masz.hu)
Nem fogsz tudni túl korán érkezni szerintem - mi vasárnap kb. reggel 6-tól ott leszünk :o)
Előzmény: RemAti (408)
torold az albumodbol a kepet az is egy megoldas es mindjart beteszem normalis meretben:)
Előzmény: tekla8a (403)
Tegnap kaptam a BSI-től egy tájékoztató levelet a nike-ról - gondolom minden online nevező - abban van egy jobb helyszínrajz.

Makacs húzódás miatt le kellett mondanom az indulásról, egy hely szabaddá vált.
Mindenkinek jó futást kívánok! (Remélem a SPAR 30-ra egyben leszek!)
szuper koszi... bar ez a terkep pocsek, nem tudom miert nem maradtak a felulnezetnel..
Előzmény: sepi (399)
Akkor ez egy majd ott kiderül dolog. Nekem nem gond, mert 15-16km előtt nem kell frissítenem edzésen sem, és csak azért nem fogok korábban, mert az iramfutó lelassít a pontokon.
Előzmény: sepi (395)
Még egyszer próbálkozom, talán most sikerül..
Hát ha betelt, betelt..:-((
Azért mégis:
8209
Táv. 21.1 km
Örülnék, ha 1:55 -ön belül sikerülne beérni :-)
kitolt egy ilyen terkepet a BSI

nagyban:
http://www.futanet.hu/img/up/pic_9721.jpg
hol lesztek? nem latom:) ugye nem a 17 es?:)
Előzmény: sepi (393)
Az iramfutó dönti el, hogy lelassít-e a frissítőállomáson. Neki a pontos iramtartás a feladata, tehát ha megáll, akkor utána gyorsítania kell. Lehet velük találkozni egyébként vasárnap 8:15-től a Nike sátornál.
Előzmény: tzh (392)
Még sajnos nem tudjuk a sátor pontos helyét és hogy mi lesz körülötte, ezért nem merünk bringákra felelősséget vállalni.
Előzmény: potther (382)
Azt lehet tudni, hogy maga a VIP sátor hol lesz ott a rengetegben?
Másik: valaki már kérdezte, de választ nem kapott: Az iramfutók lelassítanak a frissítőpontokon, vagy csak úgy tova? Ez lényeges ugye, mert a többség frissít, nekem szintén lényeges, mert én meg nem tervezem - max valahol 16-18km- környékén.
ez igenigen szépséges:)

ebbol sem ehetek:S hupp hupp:D
Előzmény: pen (433)