Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 033 349 km-t sportoltatok

Lúgosítás

Létrehozta: lúgosító  |  2009-03-25 21:12:43-kor

Sziasztok, ha valakit ez a téma érdekel, szivesen beszélek róla!

nagyniki 2010-12-29 16:31:38 | 35
nagyniki képe

Sziasztok!

 

Gondoltam én is megosztom veletek a lúgosítással kapcsolatos tapasztalataimat. Ekcémám volt és kénytelen voltam valami természetes megoldást keresni, ugyanis a bőrgyógyász által felírt dolgok már nem használtak. Kaptam egyik ismerősömtől egy lúgosító főzetet, azt mondta, hogy próbáljam ki, mert neki segített. Miután megittam már az első üveg után éreztem, hogy kezdek javulni. Gondoltam érdemes lenne folytatni és elkezdtem kutatni utána, végül sikerült még vennem az Oktogonon lévő gyógynövény boltban és végig csináltam egy 2 hónapos kúrát. Amúgy 1 kupaknyit kell beleönteni másfél liter vízbe és azt meginni egész nap. Nagyon látványos a hatása. Én azóta is csak ezt ajánlom mindenkinek aki méregteleníteni-lúgosítani szeretne. A nevére már nem emlékszem pontosan, de valami Puri izé. Remélem tudtam nektek segíteni.

 

Üdv: Niki

 
nagyniki 2010-12-29 16:30:22 | 34
nagyniki képe

Sziasztok!

 

Gondoltam én is megosztom veletek a lúgosítással kapcsolatos tapasztalataimat. Ekcémám volt és kénytelen voltam valami természetes megoldást keresni, ugyanis a bőrgyógyász által felírt dolgok már nem használtak. Kaptam egyik ismerősömtől egy lúgosító főzetet, azt mondta, hogy próbáljam ki, mert neki segített. Miután megittam már az első üveg után éreztem, hogy kezdek javulni. Gondoltam érdemes lenne folytatni és elkezdtem kutatni utána, végül sikerült még vennem az Oktogonon lévő gyógynövény boltban és végig csináltam egy 2 hónapos kúrát. Amúgy 1 kupaknyit kell beleönteni másfél liter vízbe és azt meginni egész nap. Nagyon látványos a hatása. Én azóta is csak ezt ajánlom mindenkinek aki méregteleníteni-lúgosítani szeretne. A nevére már nem emlékszem pontosan, de valami Puri izé. Remélem tudtam nektek segíteni.

 

Üdv: Niki

 
lúgosító 2009-04-21 20:47:30 | 33
lúgosító képe

ORVOSI TANÁCSADÁS

Amennyiben Ön a túlsúly mellett egészségügyi problémákkal is küszködik, vagy ha egyszerűen csak szeretne egy állapotfelmérést és orvosi tanácsadást, mielőtt elkezdi a lúgosító programot, akkor szeretettel várjuk nálunk!


Az élő vér elemzése a páciens ujjbegyéből vett egyetlen csepp vér vizsgálatával történik, egy speciális mikroszkóp segítségével. Ez a technika a vér minőségi vizsgálatát teszi lehetővé, mert láthatóvá válnak a vérsejtek, valamint azoknál kisebb részecskék is, mint például baktériumok, gombák, savkristályok, koleszterin, nehézfémek, és a vérben lévő egyéb szennyeződések.


Az élő vér vizsgálata segít képet kapni a testünk állapotáról, a veszélyeztetett szervekről, területekről.


Dr. Robert Young egész életét a vér tanulmányozásának szentelte, s az ebből szerzett tapasztalatai vezették el az Új Biológia elmélet kidolgozásához, s az elsavasodás jelentőségének felismeréséhez. Világszerte keresett tanfolyamokat tart az élő vér elemzésének tudományából, az általa képzett orvosok, biológusok a legmodernebb tudással és technológiával rendelkeznek.


Magyarországon először, Dr. Young által személyesen képzett orvos áll az érdeklődők rendelkezésére tanácsadással, melyre előzetes bejelentkezéssel van lehetőség feliratkozni.


Előzetes bejelentkezés és időpontegyeztetés az alábbi telefonszámokon:


06 1 786 8242


06 70 930 1219

Ide másoltam a tudnivalókat! Lehet hogy megkérdezik honnan tudsz erről akkor az én nevem kell mondani / reklám /

Hangyási Anikó    www.innerlightinc.com/231664

 

 

 
Skam 2009-04-21 19:41:06 | 32
Skam képe

Most mit akarsz még, megtudhattunk egy másik tényt is: hogy hol lehet élni ezzel az egyedülálló lehetőséggel. Mindennapi reklámunkat add meg nekünk ma is...

Engem is érdekelne a _tudományos_  háttér, mert akármilyen jó barátunk is a gugli, erről nem igazán nyilatkozik nekem. Pedig ő elég sokat tud.



Előzmény: Amatőr (30)  
lúgosító 2009-04-21 17:47:25 | 31
lúgosító képe

Igen iszom a supergreenst, ez lúgosít igazán, megpróbálom betartani a könyvben irtakat, tudom hogy nehéz mert amit az üzletekben lehet kapni az köszönöviszonyban sincs ezzel. inkább azt mondanám amit már nem eszek, tejtermékek, gyümölcslevek még a 100%-os is, / pedig azelőtt nagyon sokat ittam belőle / kávé, tea.

Megpróbálok nyers zöldségeket enni, saláták, magok, / pl. ha reggel futok is, délig elég 10dkg mandula a supergreenssel / , szeretem a csírákat, próbálok csíráztatni itthon mert ez olcsóbb mint készen megvenni.

Amivel tényleg bajban vagyok az a kenyér az élesztőmentes lenne jó, de azt nem is kapni, sütök lepényeket teljeskiörlésű lisztből búzacsírából,  sokféleképpen lehet ízesíteni, hagyma, kókusz, vagy ami van itthon. 

Ezek új szokások úgy gondolom hogy ez egy folyamat, amit még csak elkezdtem kb. 1 éve, de a nyereségeim nem engednek tágítani tőle.

Én voltam a véranalízison, csak pár csepp vér kell hozzá, amit mikroszkóppal vizsgál meg egy orvos, a sejtek épségét nézi a sejteket körülvevő plazmát mennyire tiszta, miket talál benne, és a száraz vér is sokmindent elárul, nagyon érdekes.

 
Amatőr 2009-04-21 14:30:20 | 30
Amatőr képe

Élő- és szárazvér-analízis?!
Miből, mit, mivel, milyen mértékegységekkel vizsgál ez?
A kétségkívül vonzó perspektíva mellett egy tényt írtál a vizsgálatról, az árát. :)



Előzmény: lúgosító (28)  
veni 2009-04-21 13:59:43 | 29
veni képe

Kedves Lúgosító!

Engem érdekel a lúgosítás téma, meg is van a könyv, csak még nem olvastam végig. Embarassed

Azt szeretném kérni, hogy le tudnád írni, hogy nagyjából miket eszel? Azért a könyv alapján úgy tűnt nekem, hogy annyira nem könnyű ezt megvalósítani. Meg a könyvben sok olyan élelmiszer, ami annyira nálunk nincs, vagy legalábbis nem annyira ismert.

Ha meg az ember csak issza a SuperGreent és közben ugyanúgy étkezik, az nem tudom úgy mennyit ér.

Na tehát kíváncsian várom, hogy kb. miket is eszel.

 
lúgosító 2009-04-21 11:29:04 | 28
lúgosító képe

Kedves Sportoló Barátok!

A PH Csoda Életmódközpontban lehet jelentkezni élő és szárazvér-analízisre, ez különbözik a hagyományos "teljes vérkép" vizsgálatától.

Az élő vér analízis egyértelműen megmutatja az életmód / táplálkozás-gondolkodás-testmozgás / vérképzésre gyakorolt hatásait, a vér minősége pedig egyenes következménye az egész test /szövetek, szervek/állapotára.

A vizsgálattal előre jelezhetők olyan problémák is, amelyek a szövetekben, szervekben még nem jelentek meg, de a vér változásai már magukban hordozzák ezeket. Ha időben felismerésre kerül megelőzhetőek a komolyabb problémák kialakulása.

Egy ilyen vizsgálat ára 18000 Ft.

 

 
4kézláb 2009-04-01 10:03:08 | 27
4kézláb képe

a 7 kg fogyásnak félreértés: nem örültem. most lehet csodálkozni 179cm magas ff vagyok és 84 kg voltam. Minden erőfeszítésem ellenére sem tudok visszahízni 82 kg-ra. ma már azért 80,5 vagyok. a kúra végén arra jöttem rá, h hús nélkül nem lehet teljesítményt elérni. keserves étrend összeállítás kell ahhoz h ugyanazokat a tápanyagokat összeszedjem a növényekből, ami a húsokban marékszám megtalálható. A vas a legjobb példa. Hiába van nagy mennyiségben jelen a legtöbb leveles zöldségben, sajnos elégtelenűl szívódik (2%!) fel a szervezetünkben az oxálsav (ha jól emlékszem) jelenléte miatt. Ugyanakkor a borjúmájban rengeteg van, de kinek van gusztusa napi rendszerességgel májat enni a vas miatt. Pedig nekem most erre volna szükségem.

A nagyon intenzív mozgás az átlagnál nagyobb anyagcserét okoz/biztosít. Rengeteg nyomelemre, vitaminra stb. van szükséged. Nem lehet változatos/válogatott/bőséges üzemanyag nélkül fentartanod a fejlődést. Én így jártam a lúgosító kúrámmal. Ma már ismét mindent eszek, kivétel vagy inkább mondjuk minimális kávé, tea, édesség, cukor, csoki stb.

A hangyafingnyi mennyiségre visszatérve. Egy adag gyógytea, super green, vagy green mix vagy akármi rendszeres napi fogyasztása biztosítja azokat a fontos molekulákat, ami nélkülözhetetlen az egészséged megörzése/erősítése érdekében. Aminek az értemét nem annyira látom, hogy az öt-hat összetevő helyett 49 összetevőt szorítanak ugyanazon kis adagba. Magyarul elveszik/elveszhet az egyes összetevők hatása. Most ezt nem kívánom tovább ragozni, mert beleőszülök. Legyen itt élő példának az hogy az összes kereskedelemben kapható gyógynövény keverékes tea, kapszula, bogyó, amit nálam okosabb szakemberek állítottak össze itthon és a nagy világban ritkán tartalmaz a fenti 5-6 összetevőnél többet.

 
lúgosító 2009-03-31 20:28:46 | 26
lúgosító képe

Kedves Felician! Először bocsánat, tényleg nem kellett volna két mondatban megfogalmazni, amit egy óra alatt szoktak kifejteni, vannak előadások, orvos tartja, ha ez valakit érdekel szerdánként ingyenes. És lesz egy magyar orvos is, most van kint Amerikában tanulja az élő vérelemzést, ami azt jelenti hogy a vércseppből megmondják milyen egészségügyi problémád van, és persze javasolja mivel lehet rendbe hozni.

Örülök hogy ez a téma érdekel, ha te nagy húsevő vagy talán az arányokon tudnál javítani, mondjuk egyél húst de sokkal több zöldséget és ha lehet zöldet, és nyersen. Legjobb lúgosító paradicsom, uborka, zöldek, de itt jön hogy zöld füveket honnan veszel, pedig az a legjobb. Az arányhoz kellene közeliteni 20% savas 80%lúgos. Én például a savasító ételeket akkor már inkább futás után eszem. Néha még kávét is iszom az ize kedvéért, de már naponta nem tudnám meginni. Utoljára a Sóút tura után ittam, futottunk és még nem voltak ott a szervezők, várni kellett,akkor jól esett, azóta nem ittam. De ez annyira egyéni, ezt valahogy ki kell alakítani.

A tejtermékek pedig egy ördögi kör, mert a kálciumot elhasználja a szervezet hogy feltudja dolgozni, akkor pedig azt pótolni kell, mert különben a csontokból veszi, akkor pedig csontritkulást okoz.A tejet valahogyan csökkenteni lehetne pl. vizet, nem csapvíz, még a tea helyett is jobb lenne a tiszta víz, lúgos víz a legjobb. Az anyagcsere folyamatokhoz sok-sok folyadékra van szükség, a méreganyagok is könnyebben távoznak.

 
felician 2009-03-31 16:12:58 | 25
felician képe
na, végre, alakul ez, ilyesmi infókra (is) vágytam (az elején nagyon vegyél zöldlét íze volt, így viszont már kellems csalódássá kezd válni a topik:D - huráhurá!)

Előzmény: lúgosító (23)  
felician 2009-03-31 16:09:37 | 24
felician képe

hátháthát, erre most mit mondjak... hogy a betegségeket nem bacik és vírusok okozzák. van olyan is, persze, pl. a genetikai, vagy a pszichés eredetűek, de ezeken a lúgosítás sem segít.

Inkább ott lehet a dolog lényege, hogy egy erős szervezet sokkal jobban ellen tud állni a fertőzéseknek. Ebben elsősorban az immunrendszernek van szerepe. Persze a szervezet akkor a legerősebb, ha minden a helyén van, elegendő mennyiségű és megfelelő minőségű utánpótlást kap (kaját), és természetes, hogy a pH is fontos.

Aztán hogy a lúgosítás kinek mennyire jön be, az sok mindentől függ, nyilván vannak egyén/alkatfüggő részei, meg az sem mindegy, hogy az ember csak a saját feje után megy, vagy hozzáértővel megbeszéli. Mert bizony a két, sőt, a fél hangyafingnyi adag sok esetben nem hogy elenyésző, de akár létszükséglet is lehet (bizonyos, kis mennyiségben szüksége ásványi anyagok, ún. nyomelemek - pl. szelén 0,05-0,07 mg/nap - ez talán egy hét alatt sem lesz egy egész hangyafing:D) 4kézláb, lehet, hogy pont az a néhány hangyafing hiányzott ahhoz, hogy ne keserves szarakodás kerekedjen a lúgosításodból. Vagyrossz volt az arány, vagy keveset ettél, vagy nemtudom.

Szóval a lúgosítás az jó (persze ezt sem szabad túlzásba vinni, gondolom), csak oda kell figyelni, hogy mindent megkapjon a szervezet, amire szüksége van. És ha valaki szereti a tejet, igyon tejet, ha rajong a disznóhúsért, egyen disznóhúst, hiszen nem kínozni akarjuk magunkat. Én legalábbis biztos nem, de mondjuk a napi 1l-es tejadagomat lehet csökkenteni, ha azon múlik, meg kevesebb húst is lehet enni, habár elhagyni ezeket nem vagyok hajlandó (az ember amúgy is mindenevő, kell a husi).

Manapság szerintem egyre nagyobb szerepet kap az orvoslásban a megelőzés (egészséges életmód: minél több testmozgás, megfelelő étrend, stb.). Illetve nem biztos, hogy eddig kisebb volt, csak nem nyomatták annyira a köztudatba (nincs de - rajtad is múlik).

Igazából csak azért kezdtem írni, aztán kibővült, hogy engem kicsit bosszant, amikor alapvetően jó, helyes dolgokat fél- vagy még akkora se igazságokkal támasztanak alá (jelen esetben a bacis-vírusos dolog). Valószínűleg ezek abból adódnak, hogy a szakember először leegyszerűsítve mondja el a dolgot, hogy a totál laikus is megértse, aztán az információáramlás során valahol bibi, félreértés, félreértelmezés keletkezik. És ezzel az a baj, hogy sokszor azért ütköznek ellenállásba egyébként értelmes dolgok, mert a magyarázat hozzá olyan, amilyen (jajj, hány lánclevelet kaptam, hogy ezt meg azt hogyan kéne csinálni, mert... és itt jött vakami orbitális dolog, melyek közül a kedvencem az, hogy azért ne együnk margarint, mert az csupán egyetlen molekulában különbözik a műanyagtólLaughing - pedig legszívesebben én is vajat ennék, sokkal finomabb, és persze, együnk vajat, ne margarint - ha van rá pénzünk, ha mozgunk eleget, ha... stb.)

Az ember mindenevő. Én meg szeretem a húst, nem kicsit, nagyon. Viszont csak össze kéne hoznom ezt a lúgosítás dolgot, ezért is reméltem, hogy esetlehóg valaki tud okosat arra vonatkozóan, hogy milyen arányokat érdemes tartani, kell-e különbség az általában és a verseny előti napokban ill. a verseny alatt fogyasztott kajában (amúgy tudom, hogy igen, most kimondottan a lúgosság okán érdekel). Meg pl. a citromos víz helyett jó-e a citromos tea (cukor nélkül)? Zöldség, gyümölcs, fű lúgosít. Ezek alapján helyes-e az a feltevés, hogy minden (emberi fogyastásra alkalmas) növény így tesz?



Előzmény: lúgosító (18)  
lúgosító 2009-03-31 15:22:55 | 23
lúgosító képe

Kedves 4kézláb! Gratulálok, hogy végig csináltad, sokan örülnének ha tudnának valahogyan akár 7 kilót is fogyni, és a teljesítményedre volt valami hatása? Vagy jobban érezted magad? Talán a nyers zöldségek nem nagyon szerepeltek a leírásban, vagy pl. jó olajak, ami hidegen sajtolt, oliva, borágó, lenmagolaj,ezek is nagyon fontosak, meg a jó sók pl. a Himalája só, abból bármennyit ehetünk.  A Super Greens összetevői nekem megfelelnek mert tudom, hogy szakértő állította össze a véremnek megfelelően. A pH értékeket mérni kicsit macerás, mert mindig változik, éppen mit ettünk attól is függ. Legoptimálisabban pl.vizeletből, ha minden reggel ugyanabban az időben, egy hétig felírva az adatokat meg lehet állapítani, hogy jó-e az az érték. De nekünk sportolóknak sokkal egyszerübb megoldás, ha edzés után nagy izomlázad van, biztos lehetsz benne, hogy savas a szervezeted. 

 
4kézláb 2009-03-31 09:42:31 | 22
4kézláb képe
4kézláb 2009-03-31 09:42:00 | 21
4kézláb képe

ahogy írtam az étrendemet változtattam meg. leredukáltam a húsfogyasztást heti egy alkalomra. reggelente különböző főtt kásakeverékekekt ettem: barnarizs, hajdina, köles, kukorica, lencse, mazsola, mogyoró, tökmag, kókuszreszelék stb.

délben: zöldség krémlevesek, főzelékek, lencse, bab, szója

vacsora: vega fasírt, krumpli, rizs, pároltzöldségek

ittam a füredi lúgos vizet

amit nem ettem: hús(majdnem egyáltalán), tej, tejtermékek, ritkán egy-egy tojás, cukor vagy bármilyen édesség, még mézet sem(!)

amit még iszogattam az a magyar Green Mix, ez sem olcsó, de fele annyiba kerül mint az általad képviselt Super Green. összetételét tekintve nincs nagy különbség, ami persze hülyén hangzik hiszen az előbbi 9 növényt a tietek meg vagy 49 félét tartalmaz. ugyanakkor egy adag olyan kis mennyiség, hogy nem látom értelmét a nagyszámú alkotónak. Ebben az esetben ugyanis egy növény jelenléte a keverékben mindössze két hangyafingnyi. Gyakorlati hatása elenyésző. Ezért van az, hogy például a gyógytea keverékek esetén sem használnak 4-6 gyógynövénynél többet egyszerre.

ugyanakkor a tény az tény. sokan dícsérik, de remélem nem kőleves analógia ...

 



Előzmény: lúgosító (19)  
bobori 2009-03-31 08:10:32 | 20
bobori képe
Biztos csak szappant evett! Laughing

Előzmény: lúgosító (19)  
lúgosító 2009-03-31 08:04:58 | 19
lúgosító képe
Kedves 4kézláb! Milyen lúgosítót használtál?  
lúgosító 2009-03-30 21:27:34 | 18
lúgosító képe

A lúgosítás nem egy kúraszerű alkalmazás, hanem egyfajta látásmódot is igényel, az alapja a Dr. Robert O, Young Újbiológia elméletére épül, szerinte minden betegség a testünkben alakül ki, nem kivülről jövő bacilusok vírusok okozzák, ezt valamikor az 1800-as években rontotta el az orvostudomány Louis Pasteur 1822-1895 vegyész alapelveit tartották  elfogadhatónak. Akkoriban is volt egy kutató Antoine Béchamp 1816-1908 francia tudos és orvos ha esélyt kaphatott volna, lehet hogy másképp gyógyítanának az orvosok.

De tényleg te például nem azért futsz, hogy egészséges legyél és az orvoshoz még véletlenül se kelljen elmenni, mert én pont ezért kezdtem 10 éve, csak éppen mióta ezt a lúgosítást csinálom, vettem észre hogy mégis mekkora külömbség van ebben a kétféle egészségben, az hogy sejtszinten gyógyulni. Talán az döbbentett meg igazán mikor azt vettem észre hogy pl. az ínysorvadásom ami mindig is volt, egyszercsak kezd rendbe jönni, de ez csak egy példa. 

 
4kézláb 2009-03-30 16:14:14 | 17
4kézláb képe

ezt a zöld csodát az ára miatt nem próbáltam, de van egy magyar termék ami nagyon hasonlatos.

A lúgosítást próbáltam az étrendemben megvalósítani. Karácsony után kezdtem és február közepén hagytam abba. Az eredmény: 7 kg-ot fogytam, vashiányom lett, a Ph-m semmit nem változott.

 
tardigrada 2009-03-30 15:21:29 | 16
tardigrada képe

Én speciel imádom a tejet, naponta fogyasztom, legalább fél litert. Pedig  már elmúltam 40 is... Ráadásul az utóbbi 40 évben kizárólag nem emberi származásút iszok (valahogy idegenkedek az anyatejtől most már) :)))

Ami pedig az állatokat illeti, láttam már olyan oroszlánkölyköt, amelyiket egy kutya szoptatott. Olyan állatot valóban nem láttam, amelyik felnőtt korában is tejet szopott volna, de én is boltban veszem... :))) Persze az (igazi) állatok ritkán járnak vásárolni, így pl. sört sem isznak. :))) Nem is tudják, hogy miről maradnak le! :)))

 A lúgosításhoz viszont nem értek, ez tény.

 
bobori 2009-03-30 15:13:49 | 15
bobori képe
Erősen lúgosító hatású még: banán, mazsola, spenót.  
felician 2009-03-30 15:01:18 | 14
felician képe

"A tej tele van olyan alkotórészekkel, amik nekünk egyáltalán nem kellenek, és ezeket vagy át kell alakítania a szervezetünknek, hogy egyáltalán hasznosítani tudja őket / ezzel a szervezetünk erőforrásait pazaroljuk /, vagy kiürülnek mint mérgek."

Namost ez minden táplálékkal így van. Ha ez alapján döntenénk el, mit együnk és mit ne, nem ennénk semmit.

Esetleg fénytLaughing.



Előzmény: lúgosító (12)  
bobori 2009-03-30 14:45:45 | 13
bobori képe
A tejsavó rendkívül könnyen emészthető, tejfehérje mentes. Elsőrendű lúgosító hatású. Nem szeretnék belemenni tápákozási tanácsadásba, vagy vitába, csak a lúgosító hatása miatt írtam ide. Mellesleg tele van kiváló ásványi anyagokkal, vitaminokkal, a regenerálódáshoz is tökéletes.Tejfehérje allergiások is fogyaszthatják. Én nagyon szeretem, édeskés, kicsit sós ízű ezáltal kiemeli a műzli ízét és még cukrot sem kell hozzáadni. Mellesleg én nem tudom elképzelni tejtermékek nélkül az életem.

Előzmény: lúgosító (12)  
lúgosító 2009-03-30 12:20:42 | 12
lúgosító képe

Bobori! A citrom tényleg az egyik legjobb és legolcsobb lúgosító. A tejsavóval már vitatkoznék!

Csak egy idézet A pH csoda könyvből: A tej tele van olyan alkotórészekkel, amik nekünk egyáltalán nem kellenek, és ezeket vagy át kell alakítania a szervezetünknek, hogy egyáltalán hasznosítani tudja őket / ezzel a szervezetünk erőforrásait pazaroljuk /, vagy kiürülnek mint mérgek.  Egyetlen állatfaj sem iszik tejet, amikor már kinőtt a csecsemőkorból - olyan tejet meg pláne nem fogyaszt, amely nem is a saját fajtájától származik!

A saját tapasztalat a tejtermékekkel kapcsolatban, mióta a zöldet iszom nem kívánom a tejet, ez is bizonyíték, hogy van megfelelő kálcium a zöldnövényi összetevőkben.

 
bobori 2009-03-28 20:11:53 | 11
bobori képe

Én is hallottam a lúgosításról és próbálok figyelni is rá, de szerintem ha az ember minden "csodaszert" megvenne, amit ajánlanak, még a gatyája is rámenne. 23e Ft havonta? kicsit soknak tűnik. Nagyon jó lúgosítók (én mellesleg nem is drága): Citrom (citromos víz cukor és méz nélkül, szerintem, ha napi 1,5-2 l-t megiszol belőle elég jó hatással lesz a szervezetedre), tejsavó, tejsavópor,(bioboltokban lehet kapni, szerintem a natúr a jó, (fél kg 750Ft-tól 2500Ft-ig) édes íze van, italt is lehet belőle készíteni, gyümölcslével is finom, én a reggeli műzlimbe keverem. Ezeken kívül még sok-sok zöldség lúgosít, én csak a két legegyszerűbbet próbáltam kiemelni. Az tény, hogy a hús és hústermékek nagyon savasítanak és jobb ritkán és keveset enni, és minél fehérebbet. A teljes kiőrlésű gabonákat kellene előnyben részesíteni és a cukrot is száműzni, amennyire csak lehetséges. De azt hiszem ez minden egészséges táplálkozás alapja. :-)

Kétszóval az egyszerű és olcsóbb lúgosításról: citrom, tejsavó!

Üdv. mindenkinek!

 

 
lúgosító 2009-03-27 20:21:28 | 10
lúgosító képe
Az ízét nem irtam fű íze van, természetes íz ha már megszokja az ember kicsit édeskésnek hat. Persze jó ha tisztitott vizhez keverjük és jár hozzá oxigén csepp.  
zolle 2009-03-27 15:36:30 | 9
zolle képe

Én is pont mostanában kezdtem érdeklődni az ilyen lugosítás felé, de még nem volt nagyon időm utána nézni. Persze hallottam már a tisztított vízről, meg a Basica-ról, de a zöld italról még nem. :-) Igaz nem jártam nagyon körül a témát és a többit is csak hallottam. ;-)

Na, várom, hogy valaki még tud é valamit   ;-)



Előzmény: felician (2)  
lúgosító 2009-03-27 13:22:21 | 8
lúgosító képe

Kedves Érdeklődök!

Ez nagyon is a táplálkozásról szól, bocs ha elkalandoztam. Zöldet azért kellene ennünk, mert ez lúgosít, sajnos a mai táplálkozásunkban szinte alig van benne. Persze mondják sok gyümölcs, zöldség, de még mellette mennyi minden mást is eszünk. A lényeg, hogy a legtöbb étel savasít, a hús, kenyér, fehérje, cukor, ami lúgosítana pl. paradicsom, uborka, brokkoli, avokádó,   a táplálkozásunk úgy lenne helyes, hogy 20% savas  80% lúgos ezt elég nehéz betartani / nekem se megy /. De azzal hogy iszom ezt a zöld italt úgy gondolom egyensúlyba tudom tartani.

Az ára  a dollár árfolyamtól függ, 1 havi adag most kb.23ezer, de olcsobb ha belépsz kisker árhoz képest 15% és van nagyobb kiszerelés is az a leggazdaságosabb. Nekem ez már nem drága, én azóta nem iszom kávét, teát, tejtermékeket ritkán, amit azelőtt megvettem vitaminok, +magnézium, +stb, ezekre nincs szükségem, így ez nekem megtérül. Meghát én disztributor is vagyok itt az oldalam: wwwinnerlightinc.com/231664

Szivesen válaszolok még: Üdv. Anikó

 

 

 
tardigrada 2009-03-27 13:02:09 | 7
tardigrada képe
Kár, hogy olyan direkt marketing íze van...  
felician 2009-03-27 10:58:10 | 6
felician képe
azt hittem táplálkozáselméletről, vagy miről lesz szó, miféle kajákat (zöldség/gyümölcs/tészta/hús) mikor milyen arányban érdemes, ilyesmi. namindegy, azért köszi.  
TiGör 2009-03-27 09:26:17 | 5
TiGör képe
Mennyibe kerül ez a zöld izé, mit tartalmaz, hol lehet kapni, és milyen íze van? :)

Előzmény: lúgosító (3)  
fcbarcelonazsombi 2009-03-27 08:33:50 | 4
fcbarcelonazsombi képe

Szia

Engem érdekelne a folytatás.

 
lúgosító 2009-03-26 19:53:01 | 3
lúgosító képe

Sziasztok!

Én 2008 május óta lúgosítom a szervezetem, ami azt jelenti, hogy van egy zöld ital, 125 féle zöld / kizárólag zöld ami a föld felett nő fű féle is / ez az alap, ebből megiszom 1,5 nyáron 3 litert is. Aki ezt kitalálta Dr. Robert O. Young szerinte az összes betegséget a savasodás okozza, erre úgy jött rá, hogy 30 évig vizsgálta az emberi sejteket, és eljátszott vele, beteg sejtet visszafordított a lúgosítással, és a sejt egészséges lett. Szerintem korszakalkotó!

Na de inkább a futásról, én mióta iszom nem ért sérülés, a vádlimban mindig voltak csomók, most nincs, nyáron mindig megfeszült bedagadt, ez is megszünt. És az örök ellenség a tejsav mintha azzal se lenne baj, izomláz alig jelentkezik, nekem sokat javult a teljesítményem, jobban is érzem magam, nem vagyok fáradt, de többet már nem is írok mert nem hiszitek el! Üdv.

 
felician 2009-03-26 10:35:42 | 2
felician képe
igenigen, engem is!  
zolle 2009-03-26 09:23:52 | 1
zolle képe

Érdekel.

Kezdetben néhány szóban (mondatban), lehetne? :-))