Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 40 564 686 km-t sportoltatok
Előző hónap Következő hónap
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
0 esemény Februárban >>
 
Kiemelt események

 

V. Futóbolondság, Veresegyház
Esemény dátuma: 2010-10-02

IDŐPONT: 2010. október 2. (szombat) 12:00-kor.


HELYSZÍN: Veresegyházi tavakVERSENYKÖZPONT: Haldorádó étterem, 2112 Veresegyház
Ivacsi tópart

Megközelíthető: Budapestről vonattal, illetve távolsági autóbusszal. Az Ivacs vasúti megállótól a versenyközpont 900 méterre található.
TÁV: 2,5-15 km között, a következő szabályok szerint: a táv teljesítése nem folyamatos, hanem minden körnek külön indítási ideje van. A következő kör indítási ideje egyben az előző kör szintideje is.


ÚTVONAL: A pálya a veresegyházi tavak mentén vezet, aszfaltozott, illetve földes utakon. A szintemelkedés lényegében elhanyagolható.


NEVEZÉS: A nevezési díj hozzájárulás a terülj-terülj asztalkámhoz, pl. palacsinta, muffin, fánk, üdítő, csoki, süti, nagyi rétese, pogácsa, vagy amit gondoltok. Nevezési díj “befizetése” a versenyközpontban 10 órától.

Nevezni a helyszínen is lehet!

 

ÖLTÖZŐ, RUHATÁR, CSOMAGMEGŐRZŐ: 10 órától vehető igénybe a versenyközpontban.

 

RAJT: Az első kör rajtidőpontja: 12:00.

 

INDÍTÁSI IDŐPONTOK: a további körök rajtidőpontjai 12:25, 12:48, 13:09, 13:28, 13:45 és 14:00. Az utolsó kör szintideje a beérkezésre 14 perc, azaz 14:14 óra.


A körökben elsőként és utolsóként (de még szintidőn belül!) beérkező női és férfi versenyző díjazásban részesül. A versenyt tetszés szerinti kör teljesítése után abba lehet hagyni, de elkezdeni kizárólag az első körben lehet. A pálya utolsó 500 méterén lassítani és megállni tilos!

 

FRISSÍTÉS: A nevezési díjakból "terülj-terülj asztalkám" készül. Szeretnénk megkérni, hogy ha nem egyedül érkezel a versenyre, akkor gondolj a Téged kísérő szurkolókra is, és ennek tudatában állapítsd meg a nevezési csomag mennyiségét! :-) A rendezőség a "terülj-terülj asztalkámra" zsíros kenyeret, hagymát, teát és ásványvizet biztosít.

 

DÍJAZÁS: Minden induló oklevelet kap. Minden körben az elsőként beérkezett női és férfi versenyzői érmet kap. Minden kör utolsóként (de még szintidőn belül) beérkezett női és férfi versenyzője kupát kap. A díjazottak a verseny további részét teljesíthetik, de az értékelésbe már nem számít bele a teljesítményük. A harmadik körben utolsóként (de még szintidőn belül) beérkezett Futóbolond (azaz az index.hu FUTObolondok topikján már hozzászólt) női és férfi versenyzői elnyerik a "Legtaktikusabb Futóbolond" címet, vándorkupát kapnak, melyet a következő Futóbolondságig meg kell őrizniük, majd ott tovább kell adniuk. Emellett külön díjazzák a legfiatalabb és legidősebb résztvevőt, a legötletesebb jelmezben megjelenő futót, a legnagyobb létszámban induló családot és a legnagyobb létszámú iskolát is. E különdíjak külön is megilletik a hazai, veresegyházi indulókat. A szokásoknak megfelelően férfi lábszépségversenyt is rendeznek. A jelölteknek külön nem kell nevezniük erre a megméretésre, a díjazottakat a versenyben induló hölgyek szavazatai alapján rangsorolják :)

 

A verseny előtt 10:30-tól gyerekfutamok a futópalánták részére. A táv a jelentkezők korának megfelelő, óvodásoknak kb. 200 méter, kisiskolásoknak kb. 1300 méter. Valamennyi gyermek induló ajándékot kap!


Szeretettel várunk Veresegyházon!
A futócipőt és a családot ne felejtsd otthon!

 

Versenykiírás itt