Hauanita futás

2012.07.04 Szerda, 19:50:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:29:20

Távolság

5 km

Tempó

05:52 p/km (10.23 km/h)

Edzésleírás

Tesómmal futottunk az erdőben. Sose gondoltam volna, hogy ilyesmire valaha sor kerül. NagyTesó régen "tudott" futni, gyors volt és erős. Próbált is nekem segíteni azokban a gimis években, amikor szenvedtem a Cooperektől, hídköröktől, de akkoriban nem voltunk még az edzéselmélet csúcsán.
Aztán jöttek az egyetemi évek, ő túrázott vagy bringázott, a futás elmaradt, én pedig akkor/azután kezdtem futni. És bár volt, hogy ő is futogatott, de valahogy együtt sose futottunk. Vagyis egyszer, amikor felajánlottam, hogy benevezem őt is a maratonra, amikor én futottam az elsőt, mert milyen már, hogy én futok maratont, a gyengébb?? :) Akkor ugyan lefutott néhány 8 kilit, meg egyszer egy 25-öst a Szigeten, amikor én 35-öt kocogtam, aztán ő nem futott maratont. Viszont ott jött mellettem bringával az utolsó 8 kilin. Az akkor nagyon jól esett.

Aztán neki el is maradt a mozgás a meló kezdetével, majd pár hónapja kezdte újra, és most úgy tűnik, újra rendszeresen mozog, háromszor félórányit egy héten. Most kivitt az erdőbe, együtt futottunk 2db 2 km-s kört, és furcsa, hogy ő kérdez tőlem, és ad arra, amit én mondok. Az is, hogy le tudott lassulni hozzám. Aztán én még mentem egy kb 500 m-es szakaszt, majd vissza is, és meg is volt a félórám. 
Azét itthon a medencében kötöttünk ki. Még mindig meleg van, de az erdőben, naplemente tájt ez máshogy jön le.
Klassz volt, jól esett!!! :))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:29:20 5 05:52 10.23 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Nike Air Skyraider