marky futás

2012.06.06 Szerda, 19:37:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:16:00

Távolság

17 km

Tempó

08:00 p/km (7.50 km/h)

Edzésleírás

egyedül fel FGY (Gly, Szesze, Áron, SzabóGergely, Ispi!)

szembe Csanya, Yoyo és Kalányos József?! Álmomban nem gondoltam volna, hogy van roma terepfutó :)))))) sőt többször agyaltunk Levivel már hogy soha nem láttunk roma embert futóversenyen, futni, stb. Azt hittem rosszul látok :)))) Hát a srác fogalmam sincs hogy keveredett Csanyához, de becsülettel tolta, pedig igencsak szintezős, horror SZESZ volt.

Előzetesen már szóltam hogy legyen szintszopi, ezt Csanya be is tartotta:) Szombaton kezdi a MadeiraUltraTrailt(100km, 6000szint) így mi egy laza Árpi kilátó után és az összetalálkozás után máris a sárgán mentünk fel. Pulzus a mennyekben, innen át az Újlakira, gyors bámészkodás a Nagy-Szénásra, majd takarodás le a sárgára és fel a hőn áhított UTMB-re, pusztulat kemény:) Innen át a HHH-ra. 
Itt felfedeztünk egy kutat, hurrá
Lepattantunk az ejtőernyősök kiindulási helyéhez, majd innen leszakadtunk a Hedvig utcába, piszok meredek cucc. Átfutottunk a Királylaki útra majd onnan fel a Z-n a Panorámára, brutális emelkedés, légszomj, de toltuk.
Ki a szintútra, szétválás. Fgy-től haza.


 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:16:00 17 08:00 7.50 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Levicopter képe

Levicopter 4350 napja

Baszki mik vannak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marky képe

marky 4351 napja

hahaha! Tényleg így volt, jól leírtad szesztestvérem :))))))))

 

szaboaron86 képe

szaboaron86 4351 napja

Jó kis SZESZ volt, mindig valami hasonló táv/szint arányoknak kellene lenni... :)  A barna gyerek szépen tolta még a Z-n is felfele. de nem lehet hogy csak olyan Roma, mint én 1 hét nyaralás után? :)  Szabó Gergő is derekasan helyt állt, pedig már az UTMB-n megkészült rendesen.. A végén meg aztmondta hogy ő citromos gösserre jött, de ez úgy odabaszott hogy máskor is jön. :)

yoyo képe

yoyo 4352 napja

Cak mondom,hogy a srác is vót a M115 ön :)) de a Muszláról visszafordult,mer fájása volt..jaaa és nem rég még 115 kg volt ,, hinnéd ?

Jó kis műsor volt a tegnapi, a jövöhéten nem,de utána szerdán nálunk fussunk,olyan helyre megyünk,hogy a tíz ujjatokat megnyaljátok :))

UTMB tényleg  pusztulat vót :)

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!