Marcellus74 bringázás

2012.04.28 Szombat, 06:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

09:00:00

Távolság

206 km

Tempó

02:37 p/km (22.89 km/h)

Edzésleírás

XIII. Balaton kör túra, természetesen az új Orbeámmal!

Mariannal, Danilooval és barátaival és Balázzsal.

Péntek délután lementünk Földvárra, elfoglaltuk a szállást, majd lementünk regisztrálni. Utána egy pizzázás, és haza.

Szombat reggel korai kelés és indulás a strandra, a rajthelyhez. A tömeggel indultunk 6-kor, elég lassú tempóban, ráadásul sok volt a torlódás, így az elején tényleg eléggé túrázós volt a tempó. Zánka előtt megléptünk a vezetett tömeg elöl, gyors frissítés után nyomtuk tovább. Révfülöpnél megálltunk frissíteni, itt sajnos utolért a tömeg és kezdhettük előröl az előzgetést. Keszthelynél fürödtünk egyet, majd Fonyódligetig toltuk folyamatosan. Ott is egy gyors frissítés után már csak 30 pár kilóméter volt hátra. Azt is egyben lenyomtuk. Az utolsó két szakaszt viszonylag tempósabban mentük. Már mindenki fáradt volt és be akartunk érni sötétedés előtt. A célban a jól megérdemelt gulyás, sör kombóval próbáltunk életet lehelni magunkba. Jó volt ez a túra is. Az elején főleg fejben fáradtunk el a sok fékezgetés és odafigyelés miatt.

Az bruttó idő 13 óra lett a megállásokkal együtt. A nettó tekerés idő 9 óra körül volt.

Fonyódliget után Mariann csatlakozottegy hármas társasághoz. Meridás montisok és egy Bianchi-s országútis versenyző srác volt. A montisok lemaradtak, mi hármasban nyomtuk a végéig. A vége előtt kb 6 km-el a srác megkérdezte, hogy megtoljuk a végét. Hát mondom nem tudom ez mit jelent, de hajrá. Amikor hallottam a campa erőteljes váltó hangját, tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége. Sajnos nincs még km órám, de érzésre biztos, hogy 40 körüli tempóval zúztunk a célig. A srác folyamatosan figyelte, hogy tudom-e tartani a tempót és nagyon jót mentünk együtt. Remélem találkozom még vele, és meg tudom köszönni neki ezt a kis "levezetést"  :-)  Ráadásul elég biztató volt, hogy 190km után ennyire erős voltam még, hogy egy ilyet símán bevállaltam.

Mivel ez a balatonkör eléggé kirándulósra sikerült, kénytelen leszek nevezni a Pelso-ra, hogy meglássuk, mit is tudok.  :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
10:00:00 206 02:55 20.60 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Daniloo képe

Daniloo 4416 napja

.....erröl beszélek NyuszóMuszó!!!!

Marcellus74 képe

Marcellus74 4416 napja

Pont Daniloo-tól kérdeztem, hogy most akkor melyikre kell neveznem. Természetesen a maratonra.  :-)

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4416 napja

Egészségedre az első komolyabb tekerést,més sok ilyet,a Pelso Maratonra pedig sok sikert.Gondolom,arra nevezel azért,nem a Pelso kupára,mert azért az még túl gyors.

Daniloo képe

Daniloo 4417 napja

Egészségedre gratulálok!
Jó buli volt!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!