Zolo Úszás

2012.04.23 Hétfő, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Távolság

1.9 km

Tempó

31:35 p/km (1.90 km/h)

Edzésleírás

Késtem, mert Nuszkóval Vasas - Eger vízilabda döntőn voltunk a Komiban. MEGAGIGABRUTÁLHIJÁCSÁKIRÁLYSÁG VOLT! Azok a nagy ökrök úgy csépelték egymást, meg a vizet, hogy öröm volt nézni. Mondjuk a két ropis jegyártért cserébe el is várja az ember a világszínvonalat. :DDD (Még jó, hogy nem Chelsea - Arsenal meccsre akartunk bejutni, mert az csak 400 lett volna. Fontban. És egy szar 0:0-ra voltak csak képesek.)

A Dagályig együtt butáskodtam Jucival (szerinte butáskodtam, én viszont inkább úgy mondanám, hogy osonkodva keráztam anyám, a lámpa nélkül ezt jelenti), aztán ő ment tovább, én meg kértem, hogy engedjenek már be a delfines edzésre. Be is engedtek, de megjegyezték keményen, hogy "maga már a harmadik késő..."! Nagy dolog, ti meg nem engedtek ki bennünket (Ilyen dumával, hogy: "Ácsi, ácsi, nem lehet kimenni!"), csak akkor, mikor összegyűlt az egész csapat kifelé.

Na akkor az edzésről:

A vízhőfokot nem nagyon találták el, mert 33°C volt. Állítólag leengedték, kipucolták (ez mondjuk látszott is), és feltöltötték. De meleg vízzel! Te jó ég, ki kellett mászni a partra, hogy ne érezzem úgy magam minden feladat után, mint a rák, akit élve főznek meg.

200 m vegyes

4 x 200 m vegyes

4 x 100 m saját

8 x 50 m saját.

Nem volt könnyű, mondjuk egészen jól ment ahhoz képest, hogy a többiek mennyire hervadoztak. Volt, hogy 200 vegyesen fél hosszt adtam a többieknek. :) Talán most már végre  permanensen jó leszek a gyorsak közé.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 1.9 31:35 1.90 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

lajhára képe

lajhára 4422 napja

jaj, akkor hát eltűnt a medence alján terpeszkedő dzsuvába rajzolt seggábra? 

szerintem eddig is bőven jó voltál a gyorsak közé :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!