marky futás

2012.04.01 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:39:31

Távolság

21.1 km

Tempó

04:43 p/km (12.72 km/h)

Edzésleírás

Tojtam a versenytôl! Az uccsó pillanatban neveztem be annyira nem tudtam eldönteni, hogy most kell e nekem egy gyors önszivatás. Aztán mégis próbára tettem magam, nagy rejtély hogy a sok lassú és hosszú terepfutik mellett hogy reagál a hab testem egy gyors aszfalt 21-hez. A nevezés jól elnyúlt mert Kokó 4 haverjával lassított:))) Ő lesz az idei Bp. Maraton arca, mondta, hogy készülget rá. Most már a VIPnek is fizetni kell az adóváltozások miatt, de csak  25százalékát a nev. díjnak és az is alapítványi célokra megy. De én voltam hülye, neveztem volna be a héten bennt az irodában és nem fagytam volna össze. Nagyon hideg volt, de a rajtnál kezdett végre melegedni. Az új rajtzónák remekül mûkôdnek, bombajó ötlet ennek megfelelôen piszok gyors volt a rajt is. A 4:30-5:00-ös "karámba" tereltem magam. LakatosPista volt a goré ott és röhögött hogy ilyen babatávra milyen elemózsiáspakkal megyek??!! csak a kézi futókulacsom volt:)))) nagyon kellett. Agyban nyugtatott hogy van nálam kéznél idô, nem kell a frissítôknél tökölni+ rakoncátlankodik megint egy vesekôvem(a szokásos nyavaja).
Zozó mellé keveredtem, egyételműen Ő volt a leglazább arc. Laza, újjatlan felsőben örömködve várta a rajtot. Szétnéztem mindenhol bepánikolt és parás arcok, egyedül Zozó vigyorgott, vihogott. Még VámPiri is mellémkerült, de mondtam hogy előrébb a helye.
11 start, jó lendületesen kifutott a többezres tömeg. Rakpartok fel, le, ba a városba, végig tök egyenletesen sikerült menni, egy frissítőnél se álltam meg. Az elit mezőny 16-hoz közeldett amikor 11-nél voltam:) VámPiris nagyon nyomta, láttam egy fordítóban 2 killerrel volt előttem. Agyban jó voltam, a km táblák szokatlanul gyorsan jöttek és ez még jobban nyugtatott. Mindenképpen kellett egy visszacsatolás hogy a sok hosszú, lassú futás mit adott gyorsulásban? Órát, időt, iramfutót nem néztem, ez bevált. 19.5-nél robbantottam, 20-től 21-ig egy örökkévalóságnak tűnt, mert itt 4 percesben mentem, szerencsére egy csávó nyulazott, így marha sok embert előztünk. Célban pacsi Livivel, VÉGE!!!!! :) Bitliszbá pont mögöttem ért be, spanolgattunk kicsit, majd Zozóval és Galával dumáltam. Megvártuk Macskát és Dilit is.
Az időmmel elégedett vagyok, tavaly is ennyit mentem pont, de az nagyon szenvedős volt, pocsék feeling. Itt most fasza volt minden, kivéve a végsprint :) Maradt bennem még, de biztonságra törekedtem.
Nyomok majd résztávokat Hiverrel, Droidával nyár végéig és bepróbálkozok a Nike-n az 1:35-ttel :))))

 

288. lettem :)))))) igaz 2400-ból

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:39:37 21.1 04:43 12.71 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

Boszi72 képe

Boszi72 4417 napja

Azta, Te aztán odaraktad magad! Bőven 5 percen belüli ezresek, az igen, gratulálok! Jól megy Neked ez a futkosás, ne panaszkodj!:-)

Kritty képe

Kritty 4417 napja

Hűűűűű!!! Szóhoz sem jutok. Egészség!!!

Terep 50-en még a hátad sem fogom látni. Na meg résztávok Hiverrel....még egyszer hűűűű!!! Jó kis időterv a NIKE-ra, csak a döglesztő meleg közbe ne szóljon, hogy a szomjúság miatt még gyorsabban célba érj. :)

marky képe

marky 4417 napja

nem kell a rizsa Peti! Dögöljek meg ha nem futsz 1:38-at!

 

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4417 napja

Gratulálok!
Jól elkented a száját ennek a félmaratonnak! Na,pont ezt mondtam Nektek a Vértesben,hogy ezért nem megyek Veletek futkorászni :) nem akarlak égetni Titeket:) én ilyen tempónak közelébe se érek.Vagyis de.Biciklivel :).

pátyalso képe

pátyalso 4418 napja

Egy SZESZtestvér egyszerűen nem lehet lassú:) Gratulálok!

szaboaron86 képe

szaboaron86 4418 napja

Jól nyomtad Márky, mi lett volna ha még hajtasz is! :)

Levicopter képe

Levicopter 4418 napja

Jól toltad fatolvaj !! Legközelebb a maratont is ilyen sebességgel szaladjad :)))

dilisuni képe

dilisuni 4418 napja

Nagy gratula, szép eredmény. Jó döntés volt, hogy mégis elindultál, mert legalább tudatosodott, hogy gyors vagy még mindig. Ha majd lesz egy kis résztávozás is, akkor máris retteghet az 1.30-as szintidő :)

zozo.m képe

zozo.m 4418 napja

5 percen belüli ezrek! gratula! egészségedre! Alulöltöztél.

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!