CsiriBá futás

2012.04.01 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:13:31

Távolság

21.1 km

Tempó

03:29 p/km (17.22 km/h)

Edzésleírás

Vivicittá Félmarcsi.

A rajtra sikerült elég Gepárdosan kiérnem, bár az is benne volt, hogy elég nagy sor volt a VIP nevezésnél (milyen sok fontos ember van:-). Szal sokat nem melegítettem, kb 10 perc a pár repülővel együtt.

Talán ezért sem esett túl jól a futás eleje (de persze az időjárással sem voltam kibékülve, most csak annyit sikerült elintéznem, hogy napos idő legyen:-)

Lacával kezdtünk, nagyon jól tolta, sőt, kapaszkodnom kellett, hogy ott tudjak maradni. Folyamatosan daráltuk be a 12 kilis embereket, míg csak nem utolértük 6-7 körül egy nagyobb bolyt, Laca hősiesen az élre állt, és vezetett egészen 9-ig, ahol mi lefordultunk a rakpartra.

Innen jött az én szakaszom, hátszél, szembenap, már-már olyan érzésem támadt, mintha jó idő lenne. Laca itt kezdett el leszakadni, viszont azt még együtt megállapítottuk, hogy egy srác (Egri Balázs) baljós árnyként jön mögöttünk.

A fordító után ért (és gondolom mindenkit) a legnagyobb "meglepetés", olyan brutál pofaszél volt, hogy aszittem megállok, de lagalábbis úgy futottam, mint a Delta főcímben szoktak volt:-) Hát nem esett jól, de szerencsére tudtam őrizni a 2. helyet, de a MArgit-híd utáni fordító után láttam, hogy sajna a srác megelőzte Lacát. Szerintem rajtam is hozott, de azt láttam, hogy az uccsó 3 kilin már nem lesz ideje/ereje utolérni.

Újabb meglepetésként, a hídnál becsatlakoztunk a 12 kili mezőnyébe, onanntól a célig a tömegnyomorban kellett futni, szerencsére a hídon ki tudtam menni a futósávból, és két kocsi között futottam, pont jó tempóban ment a sor:-) Aztán a szigeti befutás sem volt egy leányálom, összevissza cikázni az emberek között.

Na, de minden jó, ha jó a vége, Bajához képest most egy kicsit jobban bebiztosítottam magam, és 12 mp-el a 3. előtt értem célba (2.-ként) Laca sajna csak 4.-nek ért be, de így is nagyon jól futott!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:13:31 21.1 03:29 17.22 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

CsiriBá képe

CsiriBá 4439 napja

Köszi mindenkinek:-) Kesztyűs kézzel bántam a mezőnnyel:-)

Julcs képe

Julcs 4439 napja

Jó voltál CsiriBá! Gratulálok!

Gebregab képe

Gebregab 4439 napja

Megmutattad hogyan kell Kesztyűbe dudálni :)) Gratula Nagy futó!!! ;)

énténylegnemfázom képe

énténylegnemfázom 4439 napja

Gratula!

ezell képe

ezell 4439 napja

Jó voltál Kesztyűs!

Pierre képe

Pierre 4439 napja

Gratulálok, megint nagyot mentél! :) köszi a söröket :))

CsiriBá képe

CsiriBá 4439 napja

Köszi Laca, nekem is jó volt veled futni. NAgy különbség azért nem volt köztünk. Ha én nagy futó vagyok, akkor Te is!!:-))

Lali, csak a nyári kesztyű volt rajtam, de gondolkoztam az átmenetin:-))

running Laca képe

running Laca 4439 napja

Gratulálok Szabi!! Jó volt veled futni!!!!! Te mindig hozod a formádat!! Egy ilyen nagy futótól nagy megtiszteltetés az elismerés!

borlali képe

borlali 4439 napja

Gratulálok Szabi! Legalább a napsütés megvolt! Hány kesztyű volt rajtad? :)

Shrek képe

Shrek 4439 napja

Gratulálok Szabolcs, szép menet volt! Ettől csak gyorsabb legyél!

cseha képe

cseha 4439 napja

Gratulálok!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!