galagyuri futás

2012.03.17 Szombat, 11:50:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:49:49

Távolság

13.15 km

Tempó

03:47 p/km (15.84 km/h)

Edzésleírás

BSZM 3.nap 3.szakasz. A mai nap egyből stresszesen kezdődött, de azt majd a végén. Ma Laca kezdett hatalmas tempóban, első helyen hozta a csapatot, amit Gabor szuperül megtartott, igy én is az élről indulhattam. Azt beszéltük ma rövidebb szakaszok vannak, még próbáljuk erősen megfutni. Már a bemelegítésnél éreztem, hogy azért ma nincs annyira kedvem futni, meg meleg is volt már. Jól bekezdtem, de annyi kanyar és emelkedő volt, hogy nehéz volt megmondani milyen tempóval futok. Igy 3:50-3:45 közötti volt az első fele. Majd a 2.-ban volt 3:41, 3:42 is, de nem esett jól a futás, olyan kűzdös volt. A relative új adidas cipőm is kezd szétjönni 200km alatti kilométerrel. A lábaim azért jók voltak, a hasfalam se olyan rossz már, most a jobb vádlim kezdett elfáradni. Azért jó volt, és megküzdve a tempóval beértünk ma is első helyen...Péter Ati még nem ért oda, valaki más ugrott fel bemondani, hogy jövünk. Kemény nap volt.

Most kezdődik a verseny, holnap minden eldől! Laca mondta jól, legalább 500-an üldöznek...

Nade reggel már kaland volt, ugyanis mi "hazajárók" vagyunk, minden nap jövünk haza reggel pedig le. Igy ma épp Peyer Zolinak, aki nagyon jól áll az összetettben vittem kis csomagot. Mg és Lcarnitin, hogy birja a hatralevo 2 napot. Bvilágosnál csörgött a telefonon. Futóbarátunk Honsch Viktor utazott vonattal a rajthoz, csakhogy kisiklott a vonat elottuk es arra ebredt a vonaton, h 1,5 oraja vesztegelnek. Igy aztan Balatonvilagosnal visszafordul, 200-al tuz Polgardi Ipartelepre (!), amit az 5. falubeli segitsegevel megtalaltunk. Viktor felvesz...persze ilyenkor fogy ki a benzin is, ugyhogy meg egy Mol kut....Fejben mar kiszamoltam, epp odaerunk a rajtra! Es valoban 9 55-kor megallt a verdank a Badacsonyi 10 oras rajtnal....Kiszamoltuk!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:49:49 13.15 03:47 15.84 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

12 hozzászólás

pátyalso képe

pátyalso 4435 napja

Sportszerűségből,barátságból és gyorsaságból jeles!!

RemAti képe

RemAti 4435 napja

Kevesebb izgalmat és jó futást mára!

lilla képe

lilla 4435 napja

kis reggeli adrenalin...:O

nagy hajrá, nagyon jók vagytok! (figyelem ám az eredménylistát :))) drukkolok az első helyért...de szerintem sima ügy...:)

szuszu képe

szuszu 4436 napja

Csodálkoztam is reggel, hogy nem vagytok sehol. A lényeg, hogy a győzelem töretlenül megy. Holnapra jóleső, sikeres és stresszmentes futást kívánok!

toncsofia képe

toncsofia 4436 napja

Szuper csapat, szuper Gyurival!!!

Julcs képe

Julcs 4436 napja

Nektek is jutott egy kis izgalom erre a 4 napra.... ez a balcsi már csak ilyen :) Gratulálok, ahhoz képest hogy nem volt kedved futni ez azért elég jó tempó!

NoHa képe

NoHa 4436 napja

Örülök,hogy jól ment a mai napod! Holnapra még egy kicsit gyorsabban! ;) Állatok vagytok!

bejcsi képe

bejcsi 4436 napja

Nagyon nagyot futtottál ma is, holnapra pedig: Mindent Bele!Érjetek elsőnek Célba! Nem semmi milyen idegeid vannak, ilyen izgalmak után is hihetetlen gyors voltál! Hajrá!

running Laca képe

running Laca 4436 napja

Nagyot mentél ma is Gyuri! Shreki belelát a lelkembe. Nem vagyok én az ilyen izgalmakhoz hozzászokva!! Ritkán izzadt így a tenyerem!:)) De Gyuri az ilyen helyzetekben is szuper!!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4436 napja

A lényeg a happy-end...:-)))

Gratulálok Gyuri!

Shrek képe

Shrek 4436 napja

Szegény Laca! Mit össze stresszelhetett! Graulálok, jól mentetek ma is!

Pierre képe

Pierre 4436 napja

Gratulálok az elmúlt 2 naphoz is! Látom, izgalom azért van, ha nem is a versenyben. Tegnap (Gebre)Gáboréknál, ma Nálatok. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!