nell1 futás

2012.03.15 Csütörtök, 12:15:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:17:31

Távolság

3 km Szint: 10 m

Tempó

05:50 p/km (10.28 km/h)

Edzésleírás

http://hunrun.com/vii-imre-lorinc-futoverseny

Sokat vacilláltam ezen. Apa meg a lányzó biciklizni szeretett volna, de voltak bizonytalanságok. Aztán gondoltam, picit futhatnék, talán. Aztán jött a hír, hogy lesznek ott osztálytársak is. Fiúk. Akkor nem megyünk. Vagy mégis. Na jó, menjünk. :-)

Nem voltam még ilyen rendezvényen, szóval nem tudom, milyennek kellene lennie. Úgy éreztem, volt egy kis fejetlenség. Nagyon sok pici gyerek futott, kicsi távokat, 500-700 m, meg ilyenek. Sokszor nem tudták, a mikrofonos ember főleg, hogy akkor most melyik korosztály indul, csak a fiúk, vagy csak a lányok, vagy mindkettő... Jöjjenek ezek, vagyis most álljanak félre, mert jönnek az előző mezőny befutói... Kicsit káosz volt. Végül már óriási késéssel indult minden a meghirdetetthez képest. 

Én úgy gondoltam 3 km-en indulok, azt már futottam sokat, gondoltam menni fog. Utólag úgy gondolom, nagyon rossz volt hol itt, hol ott ácsorogni, nem volt bemelegítés, szóval ugrándoztam ugyan a rajt előtt egy picit, de az kevés volt, és mire indultunk, bizsergett a lábam a zsibbadástól. Úgy gondoltam, majd futok, ahogy szoktam a kis egyenletes csiga tempómban, de nagyon rossz volt, hogy mindenki iszonyú gyorsan kezdett futni a rajtnál, legalábbis én nem így szoktam, és persze vittek magukkal. Elég hamar éreztem, hogy ez így nekem túl gyors, és ahogy szétszakadt a mezőny és már nem voltak körülöttem olyan sokan sikerült is visszavenni a tempót, de addigra már hulla voltam, és az oldalam is szúrt, sőt, még a vádlimat is éreztem. Kis elégtételt éreztem, amikor sorra lehagytam vagy 6-7 futót, akik a rajtnál elhúztak mellettem, de később már sétáltak. Az is jól esett, hogy bármilyen hulla voltam, nem sétáltam bele azért sem.

Úgy szoktam itthon futni, hogy a telefont viszem a kezemben, azon megy a stopper, így tudom, hogy hol tartok. Most is így csináltam, de volt némi probléma. Vakítóan sütött a nap, ami nagyon jó :-), de nem láttam a számjegyeket egyáltalán. Amúgy is vak vagyok. Csak a végén vettem észre az épület árnyékában, hogy az idő 7:44-nél áll!!!! Húúúúú, de pipa lettem! Ez hogy lehet??? Aztán rájöttem, hogy menetközben kifújtam az orrom, és olyankor zsebreteszem a telót, zsepi elő, orrfúj, majd minden vissza. Viszont, most a szabadidőfelsőm zsebe alatt ott volt az övtáska, szerintem az nyomhatta meg. Soha nem volt még ebből probléma! Annyira dühít, hogy így aztán nem tudom az időmet! Pedig szerintem a kényszer hatása alatt gyorsabb voltam, mint lenni szoktam, jó lenne tudni mennyivel. 

A végén megkérdeztem fűt-fát, azt mondták, jövő héten fent lesznek a neten az eredmények, hát, bízom benne. Ha így lesz, majd beírom. 

Egyébként a célban azt mondták, tizenhetedik. Na, majd meglátjuk. 

Arra is rájöttem, hogy itthon a megszokott útvonalamon sokkal jobban érzem, hogy hol tartok, mennyire megyek gyorsan-lassan, mennyi van még stb. Itt viszont, ismeretlen útvonalon, pláne, hogy időt sem látok, nehéz volt, nem tudtam, hogy osszam be az erőmet, ami úgyis túl hamar elfogyott. Emelkedőkre sem számítottam, és a végén a kavicsos részen kifejezetten rossz volt futni.

De azért jó volt, hogy ezt is kipróbáltam, megvolt életem első versenye :-)

 

 

UPDATE!!!! (2012.04.23.) Végre van eredmény: elképesztőőőő! Éreztem én, hogy gyors, de nem gondoltam, hogy ennyire. :-)))))

Ja, igen az a tizenhetedik sántított erősen, de ez sem rossz. :-)

http://www.lorinc2000se.hu/node/12183

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 3 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

nell1 képe

nell1 4433 napja

UPDATE!!!! Végre van eredmény: elképesztőőőő! Éreztem és, hogy gyors, de nem gondoltam, hogy ennyire.

http://www.lorinc2000se.hu/node/12183

 

Tündüs képe

Tündüs 4469 napja

Gratulálok az első versenyhez, ne szegje kedvedet, nem mind ilyen, bár volt hasonló tapasztalatom. A telis vacakoláson jót mosolyogtam, vannak ilyen történeteim nekem is :)))

Briel képe

Briel 4472 napja

Gratulálok az elsőhöz, és még sok versenyt Neked! Az időd biztos jobb a szokásosnál, versenyen valahogy mindenki gyorsabb.

RunKa képe

RunKa 4472 napja

Ó, nem is tudtam, hogy ott leszel, mert én itt lakom és be is néztem oda!

Gratulálok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anna2210 képe

anna2210 4472 napja

Gratulálok! Tök szuper!!

Én tuti idegbeteg lettem volna a fejetlenségtöl, azt nem bírom...

bintamas képe

bintamas 4472 napja

Remélem, még sok lesz, gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!