nell1 aerobic

2012.01.03 Kedd, 17:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:00

Edzésleírás

Nnna, újra itt. :-) Remélem, most már maradok is. Nem tudom, milyen nyavalyát szedtem össze az ünnepek alatt, de minden napra jutott valami. Torokfájás, fejfájás, hányinger, nátha végig. Most már egész jó, szóval nekifutottam újra. 

Rájöttem, hogy annyi PE torna van, és csak egyre több lesz, hogy már nem lehet tudni melyik melyik, és végeláthatatlan, szóval marad csak PE torna, és idelinkelem és/vagy leírom, hogy mi volt. Azért amit már beírtam, marad. 

Kértem edzéstervet - hát nem mondom, hogy fogom tudni mindig követni, de valami alapnak jó lesz. Azt sem tudom mindig eldönteni, hogy haladó vagy kezdő vagyok-e. Van amiből simán megcsinálom a haladót is, van amiből a kezdőt is csak küszködve. Majd alakul. 

Ma ez volt műsoron, nem is pontosan terv szerint: 

Has+derék labdával (részemről labda nélkül): http://tornavideo.hu/2011/12/has-derekformalas-medicinlabdaval/

2 kör

Szóval, van az a gyakorlat, amikor oldalt támaszkodik, a labda a derekán, és emelgeti a csípőjét. Arra jutottam, hogy ez filmtrükk :-D Ezt nem lehet megcsinálni!!! Na jó, egyszer talán igen :-) Én labda nélkül csináltam, és támaszkodtam vadul, (a másik kezemmel is) de nagggyon nehéz volt. Egyébként ok, érzem, hogy mozogtam

Comb: http://tornavideo.hu/2011/06/combformalo-gyakorlatok/

1 kör

A combjaim nehezen viselik picit. De ezekbe belejöttem már egyszer, biztos menni fog megint. 

 

Edzésszakaszok

Idő Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

nell1 képe

nell1 4544 napja

BodyRock? Megnéztem egyenlőre a főoldalon levő videót, Lisa-Marie milyen lelkesítő beszédet tart :-) Inspire! Let's make a difference in 30 days! Milyen lelkes, és milyen súlos tatyója van :-) Sandbag-nek nevezi, biztos kéne ilyen neked is... :-P Viszont, jó, hogy a végén elmagyarázza, mire kell figyelni, meg mit hogyan kell/lehet csinálni. Egyenlőre jó ha Enikővel megküzdök, de majd lehet, hogy nézegetem, köszi! :-)

RunKa képe

RunKa 4545 napja

Ó,mindbe belefogsz jönni, észrevétlenül is erősödsz ::)) A kitartásoddal meg nincs baj :)

Nézd meg a BodyRock oldalt, remek gyakorlatok vannak !

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!