nell1 futás

2011.11.12 Szombat, 16:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:39:35

Távolság

5.3 km

Tempó

07:28 p/km (8.03 km/h)

Edzésleírás

Ez most sokkal jobb volt, mint legutóbb. A kedvem is jobb, lassan beletörődök, hogy vége a jó időnek, majd megbirkózok vele. Azért jól ellógtam ezt a hetet, nem is értem rá mindig, amikor meg igen, nem tudtam rászánni magam. Olyan hideg volt, meg sötét... De ma, elszánt voltam. Vettem még egy pólót pluszban, és a sapka iszonyat jó ötlet, nem is gondoltam, hogy ennyit jelent!!! Legutóbb kapucnival futottam, mindig kapucniban mászkálok hidegben, de nem volt az igazi. Be kell lássam, futáshoz tényleg sapka kell. Szóval, sokkal jobb volt, de azért eléggé erőtlennek érzem magam, nehéz volt végigfutni a kitűzött 5 kilit. Sebaj, majd lesz jobb is. Most is jó :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 5.3 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

nell1 képe

nell1 4586 napja

"úgy jó, ha az első 10 percben kicsit fázunk," -na, ezzel nincs gond, olyankor mindig úgy érzem, inkább hazamegyek, ott jó meleg van :-)

De futás után meg olyan jó érzés, megküzdöttem a 10 fokkal is, a nyolccal is, a héttel is, hű, de kemény vagyok... pedig nem is :-)

Briel képe

Briel 4586 napja

Ügyes vagy! :) Majd kitapasztalod, hány fokban hogyan kell öltözni. Télen háztól házig fuss, nehogy megfázz, és azt mondják az okosak, úgy jó, ha az első 10 percben kicsit fázunk, utána úgyis beindul a kazán.

 

(én is most tanulgatom a téli öltözködést, aerob zónás futáshoz másképp kell, mint tavaly, amikor nem csináltam ilyet...)

Egészségedre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!