2011.10.15 Szombat, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:10:38

Távolság

35 km

Tempó

05:27 p/km (11.02 km/h)

Edzésleírás

Ez nagyon kellett a lelkemnek (bár mikor visszaértem és felhívtam Toncsit,azt mondtam,átadom a rajtszámom másnak),a testem viszont itt-ott tiltakozott ("majd' negyven évig jól tartottalak,vigyáztam rád,most miért kínzol?")

 

Imóval indultunk a Rómaira,nagyon jólesett,de gyors volt (mint utóbb kiderült)1:43:20 lett a 20 kili evéssel ivással.Aztán jött a következő segítségem,Zita.Vele újra ki a kecskékhez,majd vissza a Szigetre.A Duna Plázánál elküldtem,onnan kezdődött a szenvedés.A 30 kili 2:38:10 lett(evéssel,ivással,Zitaöleléssel:) ),innen sikerült több,mint 30 perc alatt levánszorognom a maradék 5 kilit.Sok-sok sétával.:(

Sajnos még mindig nem tudok rendesen enni közben.32 kilinél egy kis kocka csoki lenyelése komoly fizikai feladat volt,pedig kellene,mert eléheztem...meglehetősen elfáradtam,de megvan.

 

Hálás köszönet Imónak és Zitának.Nagyon sokat segítettetek!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:10:38 35 05:27 11.02 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

13 hozzászólás

Kicsi képe

Kicsi 4597 napja

Gratulálok a küzdelmedhez!!!

Kemény csaj vagy, a kisujjadból kirázod a maratont, csak ne parázz!!! :)

toncsofia képe

toncsofia 4598 napja

.. csak most értem ide, hogy írjak neked.... egy maratont lefutni nem nehéz...... az odáig elvezetö út viszont annál inkább.... és bizony az ilyen edzések is ennek az útnak a részei... de ettöl lesz a maraton "könnyü"....

napsugárraforgó képe

napsugárraforgó 4598 napja

Te Andi!

Ha fordítva futok,nem látom az utat és elesek.:)))

 

Arev!

Köszönöm a tanácsot,sajnos elég "vicces" gyomrom van...

TiGör képe

TiGör 4598 napja

Én is a gélt akartam írni. Lubics Szilvinek van egy jól bevállt folyékony gélje a high5, ami állítólag folyékony, így csak le kell nyelni. Nem terheli a gyomrodat, viszont ad energiát. :) Majd ha nagy leszek, én is kipróbálom. Amúgy nekem még a banán szokott bejönni így maratonon. Sok sikert!

Andikölök képe

Andikölök 4598 napja

Bár szóban már megtettem, de itt is nagyon gratulálok a mai teljesítményedhez, nagyon szép volt! A maratonon is ugyanígy: csak fordítva fussál :) (mondja az első maratonista:)) ). Nagyon fogok neked, Ginának is, és a Mesternek is drukkoni Frankfurtban!

Gandi képe

Gandi 4598 napja

Hát Anita, jól felgyorsultál az egyszer biztos, gratulálok! Szurkolok a maratonon is, a sok-sok edzés meghozza gyümölcsét :-)

Evés témában: sokaknak bejön ilyenkor a gél, esetleg azt próbáld meg, nem kell rágni, csak folyadékkal benyelni, és megtölt energiával. Nekem annyira ugyan nem jön be, de a zacskós méz is csodákra képes.

Én nem annyira bírom az ilyen ragadós dolgokat, ezért nekem az jön be, még maratonon is (ha jól emlékszem egyáltalán, oly rég volt :-)), hogy amikor még nem vagyok éhes, úgy 20 körül próbálok enni (keksz, ilyesmi, folyadékkal) és azzal általában kibírom a végét, és ha gondom van, az általában nem az eléhezés...

runing képe

runing 4598 napja

Anita!.....elfelejtettem a címet....azért remélem "kicsit" vártál és maradt a krumplis-tésztából:-)!

szombaton és tegnap is gondolkodtam-sokat gondoltam Rád a szombati teljesítményed részeseként, mit tudnék írni , mert ugye a szavakat oly könnyű leírni...ha net közelben lennék! - Hiába telt el ennyi idő : nincsenek szavaim, csak érzéseim...a teljesítményeddel kapcsolatban....Gratulálok!  ...Ennek a futásnak meg kellett adnia tényleg a lelkednek azt ami "még esetleg hiányzott"...és majd 2hét múlva ...tudod a cél előtt ....( de majd úgy is meglátsz:-)))minket Veled leszünk, de ezt TE tudod!

 

dilisuni képe

dilisuni 4598 napja

Csatlakozom az előttem szólóhoz!!! Egy hős vagy!!! Gratulálok.

Tamás55 képe

Tamás55 4599 napja

Nagy hős vagy! Kellett ez a jó maratonhoz, mert megerősít! Gratulálok!!!

toncso képe

toncso 4599 napja

 

   Nagyon gratulálok:  megérdemelsz most több kocka csokit. Az edzés típusában minden benne  van,  ami a mai teljesítményedet jellemzi.

     JÓ  LESZ  EZ  !!!!         14   N A P  !!!!

zozo.m képe

zozo.m 4600 napja

Kitartás jó lesz ez!

yoyo képe

yoyo 4600 napja

Azta Anitám ez nagyon nagyon jó idő :O Bocsi de én nem is tudtam,hogy ilyen  gyors vagy :))

. Gratulálok,és  lakjál jól cillagom :)

Kritty képe

Kritty 4600 napja

Anitám, gratulálok!!! Megvan, lefutottad, túl vagy rajta! Hidd el, hogy jó lesz a maraton! Nem elsietni majd, hanem okosan és nézelődve futni, akkor nem lehet baj. Sétálni is lehet, főleg evés-ivás közben. Van valami, amit nagyon szeretsz? Mert azt kéne vinni ehető frissítőnek. :)

Imó megint hajcsárkodott, ejnye....! :)

Most aztán jöhet a pihenés, a lazító gyertyafényes illatfürdő! Jó pihenést!

Felszerelések