galagyuri futás

2011.07.20 Szerda, 18:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:26

Távolság

9.1 km

Tempó

06:38 p/km (9.03 km/h)

Edzésleírás

Msziget 1kör+odavissza. Nem tévedés, résztávos edzés...az úgy kezdődött, hogy ma is futni akartam, lássam hogyan birja a lábam a terhelést. Reggel még nem volt olyan jó a lábam, aztán du-ra egészen javult. Ha spiccelek vagy felfeszitem akkor faj meg kozvetlen a sipcsontnál. Aztán futás előtt bejelentkezett KSMSZT is, hogy szeretne jönni. Igy kifelé nagyon lassan mentünk, majd kint a szigeten 13x1perc tempo,1 perc pihenő. A pihenőben körbe körbe jártam ahol épp tartottunk és kb mindig az 1 perc végére ért utol KSMSZT. Szóval klasszikus résztáv csak épp nem pályán Ez igy jól is esett és izgalmas is volt. Aztán a 13. már csak olyan 45-50mp között volt, addig birta a lábam. A gyorsak egész jók voltak, bár nyilván nem "hevitettem". Kb a szállodáig tartott a 13db 1 perc, igy majdnem egy kör, utánna kocogás kettesben haza. Először megilyedtem ,mert beszúrt a gyorsak után, de hazáig kilazult. Most meg a szokásos esti jegelés megy.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:26 9.1 06:38 9.03 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

NoHa képe

NoHa 4674 napja

Legalább valaki vigyáz rád! Éljenek a testnevelő felügyelők! :)Akkor ez látom a tipikus szurkálás ami nekünk is volt Ákival. Javulni fog ez, csak lassan. Még jót tehet egy kis bemelegítés futás előtt! Egészség!

RemAti képe

RemAti 4675 napja

Jó kis futásod volt. Az a fontos, hogy teljesen rendbe jöjjön a lábad. Tegnap a gyerek roller jött mellettem és vigyorgot. Szóval kellenek a családi futások is. -:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!