marky futás

2011.05.28 Szombat, 11:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:55:00

Távolság

20 km

Tempó

05:45 p/km (10.43 km/h)

Edzésleírás

Kékes Csúcsfutás

Éppenhogy beestem a családdal a rajtra, Gyöngyösön dugó volt, és persze a szokásos megazizi megindulása  családdal. Tök ideg voltam. 10.40-kor sikerült kiugrani a leparkolt autóból. Irány a startzóna. Tapírral, Józsóval spanolgattunk indulás előtt még, bemelegítés izsonyat minimál volt, és ez vissza is ütött. Levit összehálóztam a rajt előtt 2 perccel, együtt mentünk fel. Mit mondjak? nem ez volt életem futása. Az első km-ereken a levegővételem elég káosz volt. Igazából Mátraháza körül (7-8km) körül olajozódtak be a fogaskerekek. Nagyon vártam minden egyes kmjelzést, szóval ez nem egy örömfutás volt :))) Ömlött a víz rólam végig, még Gusztos is beelőzött :)))) Fennt hamar megnyugodtunk, mindeki kedvesen üdvözölt (Livi, Mágnes, Gyuri, Csabi). Tapír fogadott hogy 1:01-be felért, báááz!

Meghúztam a beutócsomagból az alkoholmentes Gössert és az Active02-öt és fél órás töketlenkedés, pofázgatás után leindultunk. Lefelé minden kárpótolt. Levi, Marcellus és egy nyomozósráccal megindultunk le a kék háromszögön. Egyszer el is kavartunk, de irányba raktuk magunkat. Fantasztikus a Mátra, varázslatos. Mint a megvadult kiscsikók úgy zargattunk lefelé a hegyi patak mellett. 45 perc alatt leértünk. Mátrafüredbe betoppanva hatalmas 5 perces zivatar, majd újból jó idő lett. A családdal kajáltunk és még mászkáltunk a hegyi patakok kövein, nagyon jó volt.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:55:00 20 05:45 10.43 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Levicopter képe

Levicopter 4717 napja

Jó volt összesítve az egész,legközelebb jobban odafigyelünk !! A G.Petit pedig lenyomjuk mint a Barca a MU-t !!!!!!!!!!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!